• Haberler
  • Genel
  • Türkiye'nin kalbi MHP'de atacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye'nin kalbi MHP'de atacak – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili aday adayı Abdil Demiral, il binasında yapılan tanıtım toplantısında Türkiye'ye ve Türk Milletine sahip çıkacağını belirterek, 'Türkiye'nin kalbi MHP'de atacak' dedi MHP Milletvekili aday adaylarını tanıtmaya devam ediyor. Dün yapılan toplantıya Abdil Demiral katıldı. Demiral, Türkiye'nin her karış toprağının kutsal olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasını 'Türk milleti ve insanlık zorluklar içinde geçen yılları [&hellip]

Türkiye’nin kalbi MHP’de atacak

MHP Milletvekili aday adayı Abdil Demiral, il binasında yapılan tanıtım toplantısında Türkiye’ye ve Türk Milletine sahip çıkacağını belirterek, “Türkiye’nin kalbi MHP’de atacak” dedi

MHP Milletvekili aday adaylarını tanıtmaya devam ediyor. Dün yapılan toplantıya Abdil Demiral katıldı. Demiral, Türkiye’nin her karış toprağının kutsal olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasını “Türk milleti ve insanlık zorluklar içinde geçen yılları geride bırakmaya hazırlanıyor. Afyonkarahİsar’ın geleceğe dönük umutlanın yeni baştan güncellemek zannediyorum en akılcı yoldur. Türkiye geçen yıllarda yerinde saymak şöyle dursun, gerilemiş ve önünü görememenin ağır sancılarını yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları bu sancılara son vermek üzere büyük bir güçle geliyor. Türkiye de işbirliği, uzlaşma yolları kullanılmayarak diyaloglar tıkandırılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ahlaki değerleriyle tıkanan diyalogların önünü açmak için tecrübeli kadroları ile geliyor. Türkiye’nin toplumsal kavgalara sürüklenmesi, olaylara meydan verilmesi ve ülkenin her tarafından kadına şiddet ve cinayetlere maalesef göz yumulması bardağı taşıran son damla olmuştur” diyerek sürdürdü.
“TÜRKİYE’NİN İHTİYACI MHP KADROLARINDA VAR”
MHP’nin güçlü kadrolarla Türkiye’nin tüm sorunlarına çözüm bulacağını belirten Demiral, “Yetim malına uzanan eller, fakir fukara hakkına göz dikenlerden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Bütün bu olumsuzluklardan kurtulmanın yegane tek adresi Milliyetçi Hareket Partisi ve değerli kadrolarıdır. Türkiye’miz geçen yıllarda bilinçsiz yönetimler sebebiyle yorulmuş, hırpalanmış ve yalnız bırakılmıştır. Bütün bunlara son vermek adına Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü kadrosunda yer almak için Afyonkarahisar, Milletvekili Aday Adaylığımı buradan açıklıyorum” diye konuştu.
Demiral’ın aday adaylığı açıklamasına Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’da katılarak destek verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme