• Haberler
  • Genel
  • Türkiye’nin en iyi dolum istasyonu Afyon’a yapılacak

Türkiye’nin en iyi dolum istasyonu Afyon’a yapılacak

Türkiye’nin en iyi ve örnek doğalgaz istasyonunun Afyonkarahisar’a yapılacağını açıklayan Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, bir aksilik olmaması halinde istasyonun 2013 yılı Şubat ayı sonunda hizmete açılacağını bildirdi Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, doğalgazlı araç dönüşüm projesi paralelinde yakıt ikmali için doğalgaz istasyonunun Ankara yolu üzeri ESOB kavşağı hizasında [&hellip]

Türkiye'nin en iyi dolum istasyonu Afyon'a yapılacak

Türkiye’nin en iyi ve örnek doğalgaz istasyonunun Afyonkarahisar’a yapılacağını açıklayan Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, bir aksilik olmaması halinde istasyonun 2013 yılı Şubat ayı sonunda hizmete açılacağını bildirdi

Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, doğalgazlı araç dönüşüm projesi paralelinde yakıt ikmali için doğalgaz istasyonunun Ankara yolu üzeri ESOB kavşağı hizasında kurulacağını açıkladı.
ONUNCU İSTASYON AFYON’A KURULACAK
Doğalgaz yakıt ikmalinin kısa sürede yaygınlaşacağını belirten Şanlı şöyle konuştu: “Herkesin rahatça girip çıkabileceği bir yeri tercih ettik. Çünkü doğalgaz yakıt ikmali ihtiyacı kısa sürede yaygınlaşacak. Ağır vasıta araçların pek çoğu yakıt olarak doğalgazı kullanacak. Yedi dönüm üzerine bir istasyon kurulacak. Burada kurulacak olan tesis sadece doğalgaz ikmal istasyonu olacak. Yani benzin yada LPG olmayacak. Çünkü kanun ve yönetmelik buna izin vermiyor. Bu tesisi bir İtalya firması yapacak. Doğalgaz istasyonunun tamamını İtalyan firması yapacak. Türkiye’de şu anda 9 tane doğalgaz istasyonnu var. Onuncu istasyon Afyon’a kurulmuş olacak. Firmanın iddiası bugüne kadar yaptıkları en iyi istasyonun hem görsel hem de teknik anlamda Afyon’a yapmak. Kendileri için Afyon’un önemli olduğunu söylediler.”
AÇILIŞ ŞUBAT
AYINDA YAPILACAK
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a doğalgaz istasyonu konusunda özellikle teşekkür eden Galip Şanlı, yatırımın yapılması için Başkan Çoban’ın önlerini açma noktasında herşeyi yaptığını vurguladı. Doğalgaz istasyonunda istihdam edilecek 10 kişinin teknik personel olacağını, personelin ciddi maaşlar alacağını aktaran Şanlı; “Böyle bir istasyonun Afyon’da olması lojistik firmalar ve büyük filosu olan firmalar için önemli. Afyon’a bir yatırım gelmiş olacak. Allah nasip ederse bu istasyon Şubat ayı sonunda açılmış olacak. İşletmesini Şanlı Ulaşım A.Ş, olarak biz yapacağız. Ama mülk ve diğer kısmı Naturel Gaz firmasının olacak.” dedi.
BURCU AYDIN

Bakmadan Geçme