• Haberler
  • Gündem
  • Türkiye'nin en büyük 2’nci müzesi yıl sonunda hizmete açılacak

Türkiye'nin en büyük 2’nci müzesi yıl sonunda hizmete açılacak

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kısa sürede faaliyete geçmesi planlanan ve tamamlandığında Türkiye'nin en güzel müzelerinden olacak Yeni Müze Kompleksi alanında incelemelerde bulundu   Vali Çiçek'e müze incelemesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ile Benol Kaplan da eşlik etti. “YIL SONUNA [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, kısa sürede faaliyete geçmesi planlanan ve tamamlandığında Türkiye’nin en güzel müzelerinden olacak Yeni Müze Kompleksi alanında incelemelerde bulundu

Vali Çiçek’e müze incelemesinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ile Benol Kaplan da eşlik etti.
“YIL SONUNA KADAR ÇALIŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ”
Müze inşaatının hızla sürdüğünü belirten Vali Çiçek, “Türkiye’nin en büyük 2. Müzesi olacak olan ve Afyonkarahisarlıların tamamlanmasını heyecanla beklediği Müze Kompleksi’nde çalışmalar planlandığı şekilde aralıksız devam ediyor. Yıl sonunda ya da en geç 2022 başında müzemizi hizmete almayı istiyoruz. Sergilemeyi istediğimiz sayısız eserimiz ve Kybele Heykeli de inşallah bu müzede olacak. Tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çok yakında inşallah müzemize kavuşacağız.” dedi.
Vali Çiçek inşaat alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalarda gelinen aşama ve son duruma dair yetkililerden bilgiler aldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme