'Türkiye'nin beka meselesi Cumhur İttifakı'dır'

İYİ Parti İl Bakşanı Muhammet Mısırlıoğlu, Türkiye'deki tek beka meselesinin Cumhur İttifakı ve ortakları olduğunu ileri sürdü   İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında yerel ve Cumhurbaşkanlığı Hükümeti olmak üzere iktidarı yaylım ateşine tuttu. İl Başkanı Mısırlıoğlu Türkiye'nin içinde bulunduğu mevcut durumun, dünyada bir başka örneği olmadığını [&hellip]

İYİ Parti İl Bakşanı Muhammet Mısırlıoğlu, Türkiye’deki tek beka meselesinin Cumhur İttifakı ve ortakları olduğunu ileri sürdü

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısında yerel ve Cumhurbaşkanlığı Hükümeti olmak üzere iktidarı yaylım ateşine tuttu. İl Başkanı Mısırlıoğlu Türkiye’nin içinde bulunduğu mevcut durumun, dünyada bir başka örneği olmadığını söyleyerek, zaferlerle dolu geçmişi olan koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, AK Parti iktidarı döneminde cemaatlere, mafyalara, hırsızlara, dolandırıcılara, rüşvetçilere, tacizcilere teslim olduğunu iddia etti.
“TÜRKİYE’NİN HİÇBİR YÖNETİCİSİNİN BOYNUNA
KİMSE TASMA TAKAMAZ”
Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker’in ülke gündemine bomba gibi düşen açıklamalarına dikkat çeken Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Bir mafya lideri Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanının ‘Boynuna tasma takarak arabanın arkasında sürüyeceğim.’ diye açıklamalarda bulunuyor. Buradan İYİ Parti İl Başkanı olarak sesleniyorum. Hiçbir Türkiye Cumhuriyeti bakanının, hiçbir yöneticinin boynuna kimse tasma takamaz. Kılına bile dokunamaz. İktidar ve ortağı böyle bir şey olacakmış gibi sessiz kalıyor. Hepinizin malumu, mafya liderinin videoları izlenme rekorları kırıyor. İddialar ve isimler o isimler o suçlara ortak olmuşsa vay benim ülkemin haline. Eski bir Bakanın oğlununun Türkiye’ye gönderilen eroin ile ilgili adı geçiyor. Tarihlerle oynayarak bu işi geçiştiremezsiniz. Ülkenin itibarını yok ettiniz. Ne olduğu bilinmeyen on milyon insanı ülkemize soktunuz. ABD nin oyunlarına Türkiye’ yi alet ettiniz. ABD Üçlü koolisyon döneminde Irak’a operasyon yapacağı zaman vize istedi. Eleştirdiğiniz Ecevit hükümeti her şeyi göze alarak bu vizeyi vermedi ve dimdik durdu. Kanın akıtılmasına müsaade etmedi.”
“KÖFTECİ YUSUF VE
83 MİLYONUN CAN GÜVENLİĞİNDEN İÇİŞLERİ SORUMLU”
Türkiye’nin tek beka meselesinin Cumhur İttifakı ve ortakları olduğunu ileri süren Mısırlıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Derhal ve ivedilikle Türk milletinin önüne demokrasinin gereği olan sandığı getireceksiniz. Millet kendi iradesiyle sizi gönderecek. Dünya bizi hayretle izliyor. İçişleri Bakanı ‘Ben olmasam Köfteci Yusuf’a çökeceklerdi.’ diyor. Pardon siz bu ülkede yaşayan 83 milyon insanın can ve mal güvenliğinden sorumlusunuz. Sokakta yaşayan bahçıvan veya ben mi engelleyeceğim? Kanunuz işlerle uğraşan ne kadar insan varsa, AKP ile iç içe girmiş durumdadır. Bu işin sonu bir yere gider. İçişleri Bakanı istifa edecek bağımsız yargının bu işi çözmesini bekleyecek.”
“BİR BELDE BELEDİYESİ
KAZANMAK İÇİN İNSANLARIN AKLIYLA ALAY ETMEYİN”
Güney Beleye Başkanlığı seçim sürecine değinen Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Güney Belediye seçiminde ‘Erdoğan Belediyeciliği kazanacak.’ gibi buna benzer söylemlerle bizleri güldürmeye devam ediyorlar. Güney’de kim kazanırsa kazansın bir kardeşimiz kazanacak. Kazanacak kim olursa olsun Gazze’deki mazlumların yanında olacaktır. Bütün adaylar prıl pırıldır. Biz hangi partinin adayı kazanırsa kazansın biliyoruzki İsrail’e bir şey olmayacak, oradaki mazlumlarında yüreğine bir şey gitmeyecektir. Bir şey yapmak isteyeceksiniz Kürecik’i kapatacaksınız, etkin önlemler alacaksınız. Güney kasabasına gidip Tarım Kredi Kooperatifini açacağız diyorsunuz, orayı kapatan sizsiniz. Seçim aşamasında göstermelik açacaksınız. Seçim sonu gene kapatacaksınız. Bir belde Belediyesi kazanmak için insanların aklıyla alay etmeyin.
“SUYUN FATİHİ FALAN YOK”
Güney beldesinde AK Parti iktidarının su sorunun çözme vaadini değerlendiren Mısırlıoğlu, “Su sorununu çözeceklermiş. Suyun Fatihi 20 yıldır Afyonkarahisar’ın rantını yiyor. Suyun Fatihi su sorununu 20 ylda çözmemişte bir yılda mı çözecek? Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Suyu Fatihi falan yok. Akdeğirmen barajı tam bir fiyasko. İnsanların aklı ile alay etmeyin. Güney’de adayları kilitlediniz. Neden. Güney’i ne pahasına olursa olsun kazanarak yıkılmadık ayaktayız izlenimi vereceksiniz. Bu sizin son çırpınışınız. Artık gemi su almaya başladı.” dedi
“KARDEŞLİK HUKUKUNA
ZARAR VERMEYELİM”
Nefret ve kin dayalı söylemlerden uzak durup, kardeşlik hukukuna zarar verilmemesini isteyen Mısırlıoğlu, “Kardeşliğimize zarar vermeyelim. Biz küçük düşürücü söylemlerden uzak duruyoruz. İYİ Parti iktidara geldiğinde dünya da ki mazlumların acısı son bulacaktır. Devlet düşmanları hariç, seçim geldiği zaman ülkenin selameti açısından seçim ittifakı yapmamız gündeme gelecektir. Asla devlet düşmanları ile ittifak yapmamız, Bakanlık vermemiz düşünülemez. Böyle bir algı yaratan AKP’yi buradan kınıyor Allah’a havale ediyorum. Sizler bu ithamlar la kul hakkına giriyorsunuz. İttifak arıyorsanız aynaya bakın, orada kendiniz göreceksiniz. Aynada geçmişte kimleri bakan yaptığınızı göreceksiniz, kimlerle ittifak yaptığınız göreceksiniz.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme