• Haberler
  • Genel
  • 'Türkiye'nin başarı hikâyesini beraber yazacağız'

'Türkiye'nin başarı hikâyesini beraber yazacağız'

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, ilçelerde temaslarda bulundu. İlçelerde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ulusoy, 'Umutsuzluğun bizim inancımızda yeri yok. Aziz milletimiz, kutsal vatanımız bugünlerden çok daha iyisini hak ediyor. Türkiye'nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız inşallah' dedi İYİ Parti 28. [&hellip]

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, ilçelerde temaslarda bulundu. İlçelerde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Ulusoy, “Umutsuzluğun bizim inancımızda yeri yok. Aziz milletimiz, kutsal vatanımız bugünlerden çok daha iyisini hak ediyor. Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız inşallah” dedi

Haber

İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
“BOLVADİN’DE BİRÇOK SORUN VAR
İYİ Parti 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe, Bolvadin ilçesinde partisinin teşkilat üyeleri ve seçmenlerle biraraya geldi. Bolvadin ilçesinde gözlemlerinin kendisine Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ndeki “İktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.” satırlarını hatırlattığını belirten Efe, “Bolvadin Alkoloid Fabrikası’nın düşürüldüğü durum, Eber Gölü çevresindeki verimli toprakların kaybı, kentsel dönüşüm sorunları ve pek çok sorunlar var. Ancak biz İYİ’ler olarak diyoruz ki, hayallerimizin önüne konulan tüm engelleri kaldırarak; Tüm vatandaşlarımız için eşit, adil ve mutlu bir Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız.” ifadelerine yer verdi.
“BAYAT VE EMİRDAĞ’DA TEMASLARDA BULUNDUK”
İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı ziyareti hakkında bilgiler veren 28. Dönem Milletvekili aday adayı Okşan Ulusoy Efe şunları söyledi: “Yaptığımız değerlendirmeler gösteriyorki; ekonomi, eğitim, sağlık, adalet gibi temel kavramlarda hakkaniyetin esas olması ve hiç bir şaibeye yer verilmemelidir. Bunun için biz İYİ’ler gelişmeye, büyümeye devam ediyoruz.” İYİ Parti Bayat İlçe Başkanlığı’nda temaslarda bulunan Efe, “İlçemizin sahip olduğu değerlerin zamanla ekonominin getirdiği külfet altında verimsiz bir hal aldığını endişe ve üzüntü ile öğrendik. Üretim, maliyet artışı sebebi ile kısıtlı, istihdam yok denecek kadar az, bölge işsizlikten dolayı göç vermektedir. Ancak, umutsuzluğun bizim inancımızda yeri yok. Çözümler için istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.
“SORUNLAR VE KAYNAĞI MÜŞTEREK”
İYİ Parti Çay İlçe Başkanlığı’nda partililerle istişarelerde bulunan Efe şöyle konuştu: “Ayrımcılık yapmadan, dürüst ve tarafsız olarak halka hizmet verebilecek, sosyal adalet anlayışını, beraberinde etik değerlerin savunucusu olacak olan İYİ ler değişimi sağlayacaklar. Sorunlar müşterek, sorunun kaynağı müşterek.”
Çobanlar İlçe Başkanlığı’nda da bir dizi görüşmelerde bulunan Efe, “Çobanlar ilçemizin ekonomi ve eğitim sorunları başta olmak üzere sosyal hayata etki eden pek çok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Tarım ve tarım ürünleri üretimi hayvan yetiştiriciliği pek çok bölgede olduğu gibi burada da olmaz ise olmaz desteklenmesi gereken alanlar. Halk yeterince üretemiyor.” diye konuştu.
“İYİ Kİ PARTİMİZİ KURDUK İYİ Kİ BİRARAYA GELDİK”
İYİ Parti İscehisar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ve partililere hitap eden Okşan Ulusoy Efe şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti’mizin Afyonkarahisar mimarı olan Erdal Gümüş ağabeyimin memleketi olan İscehisar’a her geldiğimde burnumun direği sızlar. Bizler bu partiyi hiç kolay kurmadık. Dört kişi bir masanın etrafında, kim bizimle olur, kim gelir, kim cesur davranabilir diye düşünerek, bazı insanlarımız tarafından yaftalamalarla, kötü cümlelerle yargılanarak, üzülerek ancak hiç yılmayarak kurduk çok şükürler olsun. Şu anda bu salona sığamamak çok güzedir, ne mutlu bize. İyi ki İYİ Parti’yi kurmuşuz, iyi ki biz bir araya gelmişiz. Gücümüzü veren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Bir kadınımız dahi toplantılara katılmazken son derece yoğun bir kadın teveccühünü yaşıyoruz. Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla iyi bir aile olduk. İyi bir yarın ancak iyi bir ön görüyle inşa edilebilir. Tüm emeği geçen cesur İYİ’lerimi kutluyorum, başarımız daim olsun, ülkemiz iyi olsun. Aziz milletimiz, kutsal vatanımız bugünlerden çok daha iyisini hak ediyor. Kurulduğu ilk günden bugüne, tüm zorluklara rağmen gelişen, büyüyen teşkilatlarımız ile birlikte bu yolda yürümek onurdur, gururdur ve tarifsiz bir mutluluktur. Yaptığımız istişarelerde öne çıkan ana başlıklar eğitim, ekonomi, sağlık ve hakkaniyet. Tabiki mermer işletmelerinde ki üretim ve üretim maliyetleri, bürokratik engeller bölge için zorluk oluşturmakta.”
“İYİ YARINLARDA YÜKSELEN ŞUHUT’UN HAYALİNİ KURUYORUZ”
Okşan Ulusoy Efe, İYİ Parti Şuhut İlçe Başkanlığı’nda partililerle çeşitli konularda görüş alışverinide bulundu. Şuhut ziyaretini değerlendiren Efe şunları kaydetti: “Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda, Büyük Taarruzun başladığı yerde olmanın manevi havası bambaşka. Yaşadığımız bu zor günlerin aşılması için milli mücadele ruhu ve kararlılığı ile çıktığımız kutsal yolda biz iyiler yürümeye devam ediyoruz. Esnafı, çiftçisi, gazisi, yaşlısı, genci ve daha niceleri sadece iyi yarınlara güvenmek, iyi yarınlar ile yükselen bir Şuhut’u ve Türkiye’yi istiyor, hayalini kuruyor. Rabbim yolumuzu açık etsin.”
“ÜRETİMDE SÜRDÜREBİLİRLİK ESAS”
İYİ Parti Sinanpaşa İlçe Başkanlığı ziyaretini değerlendiren Efe sözlerini şöyle sürdürdü: “Milli iradeyi ve milli egemenliği temsil edecek olan iyilerimiz ile her zaman olduğu gibi dünü, bugünü ve yarınları konuştuk, görüş alış verişlerinde bulunduk. Tarım ve tarım ürünleri üretimi, hayvancılık başta olmak üzere her alanda üretim ülke istikbalinin olmazsa olmazı. Yükselen sesler, üretimde sürdürebilirliğin esas olmasını, maliyet artışlarına ilaveten zamansız ithalatlar ile üreticinin azim ve şevkinin kırılmamasını, göz göre, göre kazancının bölünüp emekçinin zor durumda bırakılmamasını söylüyor. Çok haklılar.”
“MİLLETİMİZE UMUT OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ”
İYİ Parti 28. DÖNEM Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları tanıtım topantısına katılan, Milletvekili aday adayı Eczacı Okşan Ulusoy Efe şöyle konuştu: “Vatan sevgisi ruhları kirden kurtaran en kuvvetli rüzgârdır. Afyonkarahisar’ımız için İYİ’lerin rüzgârı esiyor. Milletvekili aday adaylarımızın kararlı ve cesur duruşu sergilenmektedir. Bizler milletimize umut olmak için çabalıyoruz. Çünkü Türkiye hepimizin ve başka bir Türkiye’de yoktur. Çalışmak, üretmek, emek harcamak, kutsal değerlerimizi korumak, kültürümüzü zenginleştirmek, üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek vefadır, minnettir en mühimi vatani bir görevdir. Hayallerimizi gerçekleştirmek, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek üzere çıktığımız bu yolda azimle yürürken, attığımız her adımda milletimiz görecek ve anlayacaktır ki vatan sevgisi imandandır. Vatanını seven görevini en iyi yapandır. Bu vatana sahip çıkmak, aziz milletimize karşı kendimizi sorumlu hissetmek, vatanı ve milleti korumak, yüceltmek her iyinin kutsal görevidir. Türkiye’nin başarı hikâyesini el ele, kalp kalbe, omuz omuza hep beraber yazacağız inşallah.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme