• Haberler
  • Gündem
  • “Türkiye’de hendek terörü yaşanıyor” – Kocatepe Gazetesi

“Türkiye’de hendek terörü yaşanıyor” – Kocatepe Gazetesi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin düzenlediği programa katılan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın katılımcılara hitap etti. Program 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00’da Garden Kale Otel’de başladı.PROGRAMA GENİŞ KATILIMProgramın açılış konuşmasını Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik yaptı. Çelik’in ardından sırasıyla AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AK Parti Milletvekilleri Hatice Özkal, Ali Özkaya [&hellip]

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin düzenlediği programa katılan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın katılımcılara hitap etti. Program 26 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00’da Garden Kale Otel’de başladı.
PROGRAMA GENİŞ KATILIM
Programın açılış konuşmasını Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çelik yaptı. Çelik’in ardından sırasıyla; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AK Parti Milletvekilleri Hatice Özkal, Ali Özkaya katılımcılara hitap ettiler. Programın son konuşmasını yapan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye’de hendek terörü yaşandığını belirtti. Yalçın, “Bölgede yaşanan şey yeni bir tehcir olayıdır. Hendek yeni bir tehcir ortaya çıkarmıştır, teröre sempati duymayan, destek vermeyen insanların yaşadıkları zorluklardan dolayı evini barkını bırakarak çıkması 250 bine yakın insanın batıya göç etmesi hendek tehciridir” dedi.
“BENCİL SAF
UFKUMUZ DEĞİL”
Memur-Sen’in 1 milyon sayısını kısa hedef olarak gördüğünü dile getiren Ali Yalçın şöyle konuştu: “Yan yana gelmiş, kol kola girmiş birlerin bereketinin bu ülkede neleri değiştirdiğini, neleri dönüştürdüğünü topluma yaşatmış ve bizzat göstermiş bir teşkilat olarak, bizim sendikacılığımız sadece bu ülkenin çalışma hayatı ile ilgili olamaz diyoruz. Bizim sınırlarımız cetvelle çizilmiş ülkelerden ibaret olamaz, bizim yürüyüşümüzü, bizim duruşumuzu, bizim sendikal hareketimizi ücret kavgasının içerisine hapsetmek, bizi ülkede ‘ülke yansa da umurumda değil, ben ne aldım?’ gibi bencil safın içerisine çekerken bu bizim asla sendikal ufkumuz ve tavrımız olamaz” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme