• Haberler
  • Eğitim
  • Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İle Eğitim Kalitesi Yükselecek

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İle Eğitim Kalitesi Yükselecek

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürü Hikmet Tuncer’in katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İle Eğitim Kalitesi Yükselecek

İlçelerdeki eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, eğitimde “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” çerçevesinde kaliteyi ve akademik başarıyı artırmaya yönelik yapılan çalışmalar, okul ve öğrencilerimizin ihtiyaçları, devam eden projeler ve yeni eğitim stratejileri ele alındı. 

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İle Eğitim Kalitesi Yükselecek

İlçe Milli Eğitim Müdürleri, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” çerçevesinde kendi bölgelerindeki eğitim çalışmaları hakkında ayrıntılı sunum yaparak ilk altı aylık dönemin genel değerlendirmesini aktardılar. Öğretmen ve öğrencilere yönelik destekleyici ve yönlendirici programlar, eğitimde dijitalleşme, mesleki eğitim ve meslek liselerinin nitelik ve niceliklerinin iyileştirilmesi ve yönlendirme çalışmaları ile birlikte yerel ve Bakanlık bünyesinde uygulanan proje ve faaliyetler de toplantının ana başlıkları arasında yer aldı.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İle Eğitim Kalitesi Yükselecek

Toplantıda konuşan Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, eğitimin her aşamasında iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaparak, bu tür değerlendirme toplantılarının belirli aralıklarla devam edeceği ve “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” vizyonuyla eğitim kalitesinin her alanda artırılmasına yönelik somut adımlar atılacağını belirtti. Sünnetci’nin tüm katılımcılara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmesi ile toplantı sona erdi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme