Türkiye Yastayken Yeni Yıl Festivali Düzenlediler

BU KADAR DA OLMAZ, YAZIKLAR OLSUN…
Irak’ın kuzeyinde 6 kahraman askerimizin şehit düşmesinin ardından tüm Türkiye şehit olan yiğitlerimiz için yas tutarken TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından davullu zurnalı 'Yeni Yıl Alışveriş Festivali' düzenlendi.

HABER: BURAK AYDIN

5 YILDIZLI OTELDE DAVULLU ZURNALI FESTİVAL

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından düzenlenen “Yeni Yıl Alışveriş Festivali Akrones Otel’de gerçekleştirildi. Bando takımının yer aldığı “Yeni Yıl Alışveriş Festivali”nin açılış törenine; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Rıza Gürakar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Osman Erdem, TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman ve İcra Komitesi Üyeleri, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve İcra Komitesi Üyeleri, Afyonkarahisar Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri emekli Albay Murat Diker, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Şenol ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası Genel Sekreteri İsmail Öztürk ile firma temsilcileri katıldı.

Haber

KAHRAMANLARIMIZ ARASINDA AFYONLU ŞEHİDİMİZ DE VAR

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda şehadet şerbetini içen Afyonkarahisarlı şehidimiz Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın cenazesi yarın ailesinin isteği üzerine ilimizde defnedilecek olmasına rağmen TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından düzenlenen davullu zurnalı festival tepki topladı.

Haber

ŞEHİTLERİMİZDEN BAHSEDİLMEDİ

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından düzenlenen “Yeni Yıl Alışveriş Festivali”nde şehitlerimizin hatırasına saygı gösterilmediği gibi şehitlerimizden bahsedilmemesi de ayrıca dikkatleri çekti.

Haber

MAHALLE YANARKEN…

Gazetemiz Kocatepe’yi adeta telefon yağmuruna tutarak tepkilerini dile getiren Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız, “Bu nasıl iştir, mahalle yanarken itfaiyeyi seyredenler gibi memleket yastayken festival mi düzenlenir? Üstelik bando takımıyla çalgılı çengili açılış yapılıyor. Tüm Türkiye yasta, üstelik yiğitlerimizden birisi Afyonkarahisarlı… Festival ileri bir tarihe ertelense ne olurdu, kaç lira zarar olurdu? Hiç olmazsa saygı ve edep gereği davul-bando çalınmamalıydı. O kadar açılması şartsa memleketin kaderi buna bağlıysa da maden bando takımsız kutlama yapmadan şehitlerimize gereken saygı gösterilerek yapılsın. Üstelik marifetmiş gibi sosyal medya hesaplarından festivalin davullu zurnalı açılışının paylaşımı yapılıyor. Bu manzara bir kez daha gösterdi ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizler dinimizde de yeri olmayan isminde “yeni yıl” geçen bu festival rezaletinden dolayı başta şehit ailelerimiz olmak üzere Milli Mücadele şehri Afyonkarahisar’da böyle bir elim olay yaşandığı için tüm Türkiye’den özür diliyoruz. Şehitlerimiz varken yeni yıl festivali düzenleyenlerin de şehit ailelerinin yüzüne nasıl bakacaklarını ve bu veya bundan sonraki şehit cenazelerine hangi yüzle katılacaklarını merak ediyoruz.” dediler.

Haber

Bakmadan Geçme