• Haberler
  • Gündem
  • 'Türkiye ve Almanya ekonomi alanında işbirliğini arttıracak'

'Türkiye ve Almanya ekonomi alanında işbirliğini arttıracak'

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Almanya'da Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 13. Olağan Genel Kurulu ve Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısına katıldı.Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 13. Olağan Genel Kurulu ve Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısı, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlendi. Her iki toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Almanya’da Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 13. Olağan Genel Kurulu ve Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısına katıldı.
Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 13. Olağan Genel Kurulu ve Türkiye-Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısı, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlendi. Her iki toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de katıldı.
Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) 13. Olağan Genel Kurulu’nda konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türkiye ile Almanya arasında bir köprü görevi üstlendiğini, entegrasyonu kolaylaştırmayı, girişimciliği özendirmeyi ve Almanya’da faaliyet gösteren üyelerine hizmet sunmayı amaçladığını söyledi.
TOPLANTI VE TEMASLAR
 YARARLI OLDU
Almanya’daki toplantı ve temaslar hakkında değerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Türkiye-Almanya arasında uzun yıllara dayanan bir dostluk ilişkisi var. Toplantılarda yapılan konuşmalarda ve toplantılar dışındaki temaslarda bu dostluğun pekişmesinin her iki ülkeye yararlı olduğu görüşü ağırlık kazandı. Bu doğrultuda toplantı ve temasların yararlı olduğunu düşünüyorum. Türkiye ve Almanya, ekonomi alanında daha çok işbirliğine imza atacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme