“Türkiye ve Afyon’a 10 projem var”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, gidişata dur demek için sorumluluk hissettiğini, Türkiye geneli ve Afyon özelinde düşündüğü yaklaşık 10 projesinin olduğunu açıkladı. Kayayerli, zamanı geldiğinde projelerini açıklayacağını kaydetti 21. Dönem Afyonkarahisar MHP eski Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Kayayerli ziyareti sırasında, genel seçim döneminde aday adaylığı [&hellip]

"Türkiye ve Afyon'a 10 projem var"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, gidişata dur demek için sorumluluk hissettiğini, Türkiye geneli ve Afyon özelinde düşündüğü yaklaşık 10 projesinin olduğunu açıkladı. Kayayerli, zamanı geldiğinde projelerini açıklayacağını kaydetti

21. Dönem Afyonkarahisar MHP eski Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, Kocatepe Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Kayayerli ziyareti sırasında, genel seçim döneminde aday adaylığı sürecini yorumladı.
“SİYASETİN
ÇEHRESİNİ
DEĞİŞTİRMEK
İSTİYORUM”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli, Kıbrıs-Kore ve Güney Doğu Gazileri, Yetiştirme Yurtları Genel Merkezi ile Türkiye İş Kadınları Konfederasyonuna danışmanlık yaptığını belirtti. Akademisyen ve siyasetçi olarak sürekli gelişen çevresine katkılarda bulunmak istediğini söyleyen Kayayerli; “Afyon’da ki siyaset dedikodu siyaseti. Birde gelişme yok. Siyasetin çehresini biraz değiştirmek, birikimlerimi değerlendirmek amacıyla tekrar aday adayı oldum. Birikimleri değerlendirerek Afyonumuza ve Türkiye’ye faydalı olmak istiyorum.” dedi.
SAĞLIK TURİZMİ AFYON İÇİN ÖNEMLİ
Akademisyen olarak 21. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilliği görevi bitiminde üniversiteye dönmediğini belirten Müjdat Kayayerli, ülke problemleri ile ilgili her türlü toplantı, sempozyum v.s. katılıp ilgilendiğini anlattı. Pek çok yerde konferanslar verdiğini ifade eden Kayayerli; “Türkiye’de üretmeye yönelik çalışmalar yapıyor ve takip ediyoruz Ülkemizde mucitler var onları destekliyoruz. Bu kişilerin ülke kalkınmasına faydaları olacak. Afyon için çok önemli olan sağlık turizminde kapasite artırmanın yollarına bakacağız. Şu anda Hollanda’dan çok sayıda fizik tedavi hastası, kür tedavisi olsun Afyon’a gelebiliyorlar. Hollanda bu hastaların parasını ödüyor. Ama diğer ülkeler ödeme yapma da imtina gösteriyorlar. Afyon’daki sistemin düzene girmesi için bu anlamda diğer ülkelerin sağlık bakanlıkları ile bizim sağlık bakanlığımızın protokol imzalamaları gerekiyor. Şu anda hem ülkemiz hem de Afyon özelinde düşündüğüm yaklaşık 10 projem var.” diye konuştu.
İLK PROJE İKTİDARDAN KURTULMAK
Yaklaşık 10 tane olan projelerini zamanı geldiğinde açıklayacağını söyleyen MHP Milletvekili Aday Adayı Müjdat Kayayerli şöyle konuştu: “İlk temel projemiz AKP’den kurtulmaktır. Ortalık çok karıştı. Vatandaşın durumu iyi değil. Herkes borç içinde, istihdam da eksiklikler var. Biz her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu üniter devlet yapısı ile cumhuriyetimize sahip çıkmak durumundayız. Bırakın açlığı, susuzluğu vatan elden giderse herşeyimiz gider. Vatanımızı böldürmemek, anayasanın değişmemesi için mutlaka bu tür bir çalışmaya zorunlu katılmak zorundayız. Çünkü zaten katılmamak suç. Katılmamak eleştirilebilecek birşey. Biz taşın altına elimizi koyduk. Afyon ve ülke siyasetine katkıda bulunalım istedik. Bilinçli ve belli bir tecrübeye sahibiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme