• Haberler
  • Genel
  • Türkiye son 300 yılın en ihtişamlı dönemini yaşıyor

Türkiye son 300 yılın en ihtişamlı dönemini yaşıyor

AK Parti Afyonkarahisar ilçe adayları tanıtım toplantısına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin son 300 yıldaki en parlak dönemi yaşadığını söyledi. Türkiye'nin yükselişinin düşmanlarını rahatsız etmesini anlayabildiğini belirten Bakan Eroğlu, 'İçeridekilere ne oluyor bunu anlamakta zorlanıyorum' dedi. 'Afyonkarahisar seninle gurur duyuyor' sesleri karşısında duygulanan Eroğlu gözyaşlarını tutmakta zorlandı Afyonkarahisar'ın ilçelerindeki AK Partili [&hellip]

Türkiye son 300 yılın en ihtişamlı dönemini yaşıyor

AK Parti Afyonkarahisar ilçe adayları tanıtım toplantısına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin son 300 yıldaki en parlak dönemi yaşadığını söyledi. Türkiye’nin yükselişinin düşmanlarını rahatsız etmesini anlayabildiğini belirten Bakan Eroğlu, “İçeridekilere ne oluyor bunu anlamakta zorlanıyorum” dedi. “Afyonkarahisar seninle gurur duyuyor” sesleri karşısında duygulanan Eroğlu gözyaşlarını tutmakta zorlandı

Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki AK Partili belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı Atatürk Spor Salonu’nda Afyonkarahisarlı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe ve belde belediye başkan adaylarının yanı sıra toplantıya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Salih Sel, İl Başkanı Mehmet Zeybek ve 10 bine yakın AK Partili katıldı. Spor salonuna girişte büyük bir coşku ile karşılanan Bakan Eroğlu, kürsüye çıktığında duygu dolu anlar yaşadı. Partililerin, “Afyonkarahisar seninle gurur duyuyor” sözleri ile karşıladığı Eroğlu, gözyaşlarını zorlukla tuttu.
YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ
17 Aralık operasyonuyla başlayan süreçte yaşananların Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerin planı olduğunu söyleyen Bakan Veysel Eroğlu, yerel seçimlerin bu nedenle Türkiye ve AK Parti açısından daha önemli hale geldiğini söyledi. Eroğlu, “Türkiye’nin büyümesini istemeyenler var. Artık Türkiye çok oluyor. İleride tekrar büyük Türkiye ideali canlanır, şanlı bayrak dalgalanır diyenlerin, Türkiye çok oluyor diyenlerin dışarıdaki ve içerdeki işbirlikçileri Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Dolayısıyla 30 Mart her seçimden daha önemli. Birlikte inşallah onların heveslerini kursaklarında bırakacağız. Çünkü son 200-300 yıldan yani 1699 yılından bu yana Türkiye en ihtişamlı dönemini yaşıyor. Yeter mi? Tabii ki yetmez. Türkiye’nin borcu yok, sıkıntısı yok, yükseliyor, yatırımlar yapılıyor hayal edilemez hizmetler yapılıyor” dedi.
“İÇERİDEKİ DÜŞMAN” İMASI
Türkiye’nin düşmanlarının hoşnutsuzluğunu anlayabildiğini söyleyen Bakan Eroğlu, iktidara sahip çıkılmasını istedi. Başbakana desteğin seçimde AK Parti’ye verilecek oylarla gösterileceğine değinen Eroğlu, “Başımız bütün dünyada dik. Balkanlar’a, Orta Asya’ya, Afrika’ya, orta Doğu’ya, Kafkaslara el uzatıyoruz. Tabii bu bütün dünyanın dikkatini çekiyor. Bundan hoşlanmayanlar var. Ben dışarıdaki düşmanların hoşnut olmamalarını anlıyorum. Ama diğerlerine, içeridekilere ne oluyor bunu anlamakta zorlanıyorum. İnşallah bu yükseliş devam edecek. Bir ülkede siyasi iktidar varsa ekonomik istikrar vardır. AK Parti siyasi iktidarı sizler sayesinde, millet sayesinde sağlamıştır. AK Parti milletin bağrından çıkmış, milletin partisidir. Dolayısıyla hep birlikte partimize, hükümetimize, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. İnşallah 30 Mart sabahı Afyonkarahisar AK parti diye bağıran gür sesiyle tüm Türkiye’ye sesini ulaştıracak” şeklinde konuştu.
2023 HEDEFİNE ULAŞILACAK
Türkiye’nin büyük ve ilerleme hedeflerinin darbe girişimleriyle engellenmeye çalışıldığını belirten Bakan Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı, “Afyonkarahisar’ın büyük hedefleri olduğu gibi milletimizin de devletimizin de büyük hedefleri var. İnşallah şu Ay-yıldızlı şanlı bayrağımızı daha da yukarılara, zirveye dikmemiz lazım. Atalarımızın şehitlerimizin ruhu bizden bunu bekliyor. Çanakkale’deki şehitlerimiz, Afyonkarahisar’daki İstiklal Harbi’ndeki şehitlerimiz ve evden verilen şehitlerimiz bizlere diyorlar ki, ‘biz bu vatanı size teslim ettik. Bu uğurda canlarımızı teslim ederek size bu vatanı teslim ettik. Dolayısıyla sizler de bu vatanı bu milleti bu bayrağı daha da ileri taşıyacaksınız diyorlar. Onların ruhları da şad olsun biz bunun için çalışıyoruz. Türk Milleti olarak bizim büyük hedeflerimiz var. Bunların birincisi 2023 hedefi. Dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına yükseleceğiz. Engellemelere rağmen, darbe girişimlerine rağmen bunu sağlayacağız. Çünkü bu millet bunu istiyor, şehitlerimizin ruhu bunu istiyor, atalarımız bunu istiyor. Dolayısıyla bize düşen gece gündüz çalışmaktır.”
Eroğlu’nun konuşmasının ardından ilçe ve bazı belde adayları tek tek kürsüye çağırılarak tanıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Saatler 30 Mart’a ayarlı

AK Parti Afyonkarahisar İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda Orman ve
Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, 30 Mart’taki yerel seçimlerde kesin zafer vurgusu yaptı

AK Parti Afyonkarahisar İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yerel gündemi de değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Afyonkarahisar, Afyonkarahisar olalı böyle yatırım görmedi. Yaklaşık 8 katrilyondan daha fazla bir yatırımla Afyonkarahisar, Ege’nin yıldızı oldu; şimdi hedef Ege’nin yıldızı olmak. Sulanmadık toprak bırakmıyoruz” dedi.
HİZMET KİTAPÇIĞINI
HERKES OKUSUN
Bütün AK Partililere seslenen Eroğlu, hizmetleri anlatan bir kitap bastırdıklarını kaydetti. Eroğlu, “11 Yılda Afyonkarahisar Nereden Nereye kitapçığını herkes okumak için söz veriyor mu? Herkes burada yazılanları okuduktan sonra 10 kişiye anlatmaya söz veriyor mu? Afyonkarahisar’ı teknolojik sera merkezi yaptığımız gibi, tıbbi ve ıtri bitkiler merkezi hâline de getireceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bütün ilçelerini ve Afyonkarahisar’ı yemyeşil yapacağız. Halkın gelir seviyesini yükselteceğiz” ifadelerini kullandı.
GÜN BİRLİK GÜNÜ
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de birlik ve beraberlik içinde seçimlere gireceklerini kaydetti. Zeybek, “Gün birlik ve beraber olma günü. Gün kucaklaşma günü. İnşallah 30 Mart’ta, 2009’da almış olduğumuz oy oranını daha yükseğe çıkararak milletvekillerimizin, Bakanımızın ve Sayın Başbakanımızın alnını ak edeceğiz. Birileri istemese de, birileri AK Parti’nin tökezlemesini beklese de inşallah havalarını alacaklar. 30 Mart’ta AK Parti’nin ne olduğunu görecekler. İnşallah tuzluklarından başka bir şey koparamayacaklar bu teşkilattan. Çünkü bizler, ‘Birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmaz; iman etmedikçe de cennete giremezsiniz’ diyen kutlu bir yolun yolcularıyız. Genel Başkanımız bu yolda devam ettiği sürece, Allah’ın izniyle bir ve beraberiz. Afyonkarahisar’ın 11 yılda aldığı yatırım miktarı eski rakamla 8 buçuk katrilyon. Afyon, belki de 50 yılda almadığı yatırımları AK Parti Hükümeti ile aldı” diye konuştu.
MİLLET, TUZAĞI BOZACAK
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba ise daha önce AK Parti Hükümeti’ni devirmek için darbe girişimleri yapıldığını savundu ve şöyle devam etti:
“Bu tür senaryolar bundan sonra da ortaya çıkabilir. Ama milletle birlikte bütünleşmiş olan kadrolar, bundan sonra da bu senaryoları boşa çıkaracaklardır. 30 Mart seçimlerinde AK Partili kadrolara destek vermek suretiyle bütün senaryolar, bütün tuzaklar, milletin iradesiyle bozulacaktır. Vesayeti önlemenin yolu daha çok demokrasidir.Hizmet ettik bugüne kadar, millet iradesini yerleştirdik Türkiye’nin merkezine. Milletimiz hükümete hak ettiği desteği verecektir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Toplantıda şu adaylar tanıtıldı:
Başmakçı-Ramazan Bozbaş, Bayat-Abdullah Ertekin, Bolvadin-Fatih Kayacan, Çay-Mevlüt Çınar, Çobanlar-Salih Alaka, Dazkırı-Ertan Demirsoy, Dinar-Yener Yaşar Emeksiz, Emirdağ-Cengiz Pala, Evciler-Şevki Karataş, Hocalar-Ali Arslan, İhsaniye- Lokman Ekici, İscehisar- Mustafa Çibik, Kızılören-Ahmet Pekşen, Sandıklı-Mustafa Çöl, Sinanpaşa-Murat Karakoyun, Sultandağı-Metin Kumcu, Şuhut-Recep Bozkurt.

Bakmadan Geçme