• Haberler
  • Spor
  • Türkiye şampiyonu Afyonkarahisar'dan çıktı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye şampiyonu Afyonkarahisar'dan çıktı – Kocatepe Gazetesi

Ramazan Yaman'ın Antrenörü Abdülrezzak Avcı, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Milli formayı giyip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.Daha sonra düzenlenecek uluslararası turnuvalarda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda programladıklarını söyleyen Avcı, öğrencisini tebrik etti.'HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU'Şampiyon olan Ramazan Yaman, hedefinin Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, olmak olduğunu vurgulayarak, 'Türk Bayrağı'nı [&hellip]

Ramazan Yaman’ın Antrenörü Abdülrezzak Avcı, hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Milli formayı giyip Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.
Daha sonra düzenlenecek uluslararası turnuvalarda Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olmayı hedeflediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda programladıklarını söyleyen Avcı, öğrencisini tebrik etti.
“HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU”
Şampiyon olan Ramazan Yaman, hedefinin Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu, olmak olduğunu vurgulayarak, “Türk Bayrağı’nı göndere çekmenin hayaliyle yaşıyorum. İnşallah Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olacağım ve bayrağımız göndere çekilirken en gür sesimle, onurla, gururla İstiklal Marşımızı haykıracağım.” dedi.
“SPORUN YANINDAYIZ”
Kolejin Genel Koordinatörü Fesih Aktaş ise spora her daim destek olacaklarını söyleyerek, “Ramazan spor alanındaki başarısının yanında derslerinde de oldukça başarılı bir öğrencimiz. Hem öğrenci arkadaşlarının hem eğitim kadromuzun takdirini kazanmış, ikili ilişkileri, iletişimi çok üst düzeyde, kendinden emin, saygılı yani örnek bir öğrencimiz. Öğrencemizle gurur duyuyor, ParkHayat ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme