• Haberler
  • Gündem
  • “Türkiye sağlıkta örnek alınıyor” – Kocatepe Gazetesi

“Türkiye sağlıkta örnek alınıyor” – Kocatepe Gazetesi

Afyon TED Koleji Konferans Salonu'nda yapılan etkinliğin açış konuşmasını Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Alev Türe yaptı.“GIBTA İLE BAKILIYOR”Afyonkarahisar Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen kokteyl, plaket töreni ve tiyatro etkinliğinde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, '14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor, bayramınız kutlu olsun [&hellip]

Afyon TED Koleji Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğin açış konuşmasını Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Alev Türe yaptı.
“GIBTA İLE BAKILIYOR”
Afyonkarahisar Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen kokteyl, plaket töreni ve tiyatro etkinliğinde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor, bayramınız kutlu olsun diyorum. Sağlık hizmeti ülkemiz açısından şu anda övünülecek bir durumdadır. Dünyanın birçok yerinde şu anda Türkiye’deki sağlık hizmetinin kalitesini ve sağlık hizmetinin ulaşılabilirliğine gıpta ile bakılıyor.” şeklinde konuştu.
TİYATRO GÖSTERİSİ SAHNELENDİ
Afyonkarahisar Tabipler Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen törende Vali Mustafa Tutulmaz, Sağlık İl Müdür Vekili Dr. Deniz Fırat, SGK İl Müdürü Samet Fidan, Tabipler Odası Başkanı Alev Türe, ParkHayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ve protokol üyeleri tarafından 25 yılını dolduran hekimler; Sami Şahan, Ali Ertan Ercan, Sevdiye Demirel, H. İbrahim Bostanoğlu, Kamil Abacı, Ayşe İnkaya ve Ümit Übeyt İnan’a plaket verildi. Daha sonra Afyon TED Koleji öğrencileri tarafından Türk Müziği’nin klasik eserleri seslendirildi. Program ünlü oyuncuların yer aldığı “Ömürsün Doktor” adlı tiyatro gösterisinin yapılması ile sona erdi.
Afyon TED Koleji Konferans Salonu’nda yapılan etkinliğe Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, Afyonkarahisar Tabipler Odası Başkanı Alev Türe, il müdürleri, hekimler, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.  >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme