• Haberler
  • Spor
  • Türkiye MotoFest’te konserler devam ediyor

Türkiye MotoFest’te konserler devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP) iki ayağının gerçekleştirildiği, Türkiye MotoFest etkinliği kapsamında ünlü sanatçılar Afyonkarahisarlılar ile buluşmaya devam ediyor Spor ve sanatsal faaliyetlerle adından söz ettiren Afyonkarahisar’da MotoFest heyecanı sürüyor. Motofest’in üçüncü gününde sanatçılar Eypio ve Gripin sahneye çıkarken, dördüncü günün de ise Merve Özbey sonrasında da Kıraç hayranları ile buluştu. Dünya [&hellip]

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası’nın (MXGP) iki ayağının gerçekleştirildiği, Türkiye MotoFest etkinliği kapsamında ünlü sanatçılar Afyonkarahisarlılar ile buluşmaya devam ediyor

Spor ve sanatsal faaliyetlerle adından söz ettiren Afyonkarahisar’da MotoFest heyecanı sürüyor. Motofest’in üçüncü gününde sanatçılar Eypio ve Gripin sahneye çıkarken, dördüncü günün de ise Merve Özbey sonrasında da Kıraç hayranları ile buluştu.
Dünya Motokros Şampiyonası’nın etkinlik etabını oluşturan Motofest konserlerinin 3’üncü gününde saat 20.00’de Eypio sahneye çıktı. Saat 22.00’de sahneye çıkan Gripin grubu ise kendine has tarzı ile şarkılarını seslendirdi. Efsaneleşmiş dizi ve film müzikleriyle rap tutkunlarının gönlünde taht kuran Eypio; Umudum Kalmadı, Sen, Yoksun Başımda, Gece Kararır, Gömün Beni Çukura gibi sevilen şarkılarını ardı arkasına sıraladı.
Konser coşkusu Eypio ardından Gripin ile devam etti. Gripin konseri, solist Birol Namoğlu’nun söylediği ‘Yalnızlığın çaresini bulmuşlar’ parçası ile başladı. Konser, ‘Nasılım biliyor musun’, ‘İstanbul’, ‘Ebruli’, ‘Durma yağmur durma’, ‘Aşk nereden nereye’, ‘Muhtemel aşk’ parçaları ile sürdü.
Türkiye MotoFest etkinliğinin dördüncü gününde sahne alan pop müzik sanatçısı Merve Özbey, sevilen şarkılarını seslendirdi. Daha sonra sahne alan Karahisar Kalesi adlı şarkısı ile Afyonkarahisar ile özdeşleşen Kıraç’a ise ilgi oldukça yoğun oldu. Alanı dolduran on binlerce Afyonkarahisarlı Kıraç’ın unutulmaz şarkıları ile doyasıya eğlendi. Türk Rock müziğinin ünlü isimlerinden Kıraç’ın şarkılarına eşlik eden hayranları tempo tutarak hem stres attı hem de eğlendi.
“BENİ BEN YAPAN AFYONKARAHİSAR’DIR”
Sahne öncesi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali Gökmen Çiçek sanatçı Kıraç ile bir araya geldi. Başka Zeybek ve Kıraç kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Karahisar Kalesi şarkısını 20 yıl önce seslendirdiğini anımsatan şarkıcı Kıraç, Afyonkarahisar’ın yeri ve öneminin kendisi için ayrı olduğunu ifade ederek, “Afyonkarahisar benim için çok önemli. Beni ben yapan müzik öğretmenim Refik Köksal Afyonkarahisarlı. İkinci albümümde de ‘Karahisar Kalesi’ türküsünü seslendirdim ve klibini de bu şehirde çektim. Bu yüzden bu şehrin yeri bende çok ayrı. Bu günlere gelmem de Afyonkarahisar’ın çok emeği var. Harika bir atmosfer harika bir seyirci var. Organizasyonda emeği geçenlere ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.
KIRAÇ’TAN SEVENLERİNE FRİG VADİSİ’NDE KLİP MÜJDESİ
Sevilen sanatçı Kıraç ayrıca bir müjde de paylaştı. 3 bin yıllık tarih, turizm destinasyonu Frig Vadisi’nde Karahisar Kalesi türküsüne yeni bir klip çekebileceğinin sinyalini veren Kıraç “Karahisar türküsü eskimeyecek bir türkü. İnsanlar benden bu türküyü dinlemeyi seviyor. Bu yüzden bu türkü yeniden bir klibi ve yorumu hak ediyor. Frig Vadisi’nde güzel bir klip çekebiliriz.” diye konuştu.
“DEV ORGANİZASYONLARIMIZ AFYON’DA DEVAM EDECEK”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise açıklamasında beğenilen sanatçı Kıraç’ı Afyonkarahisar’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, “Sanatçımız Afyonkarahisar için değerli, halkımız onu çok seviyor. Yıllar sonra burada Kıraç’ı ağırlamaktan mutluyuz. Afyonkarahisar dev organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Vatandaşlarımızın talebi ve ilgisinin yoğun olması bizleri hem memnun hem de motive ediyor. Etkinliklerimizi her yıl düzenlemeye sosyal aktiviteler ile vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme