Türkiye Kupası’na da veda ettik

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur Eleme müsabakalarında UTAŞ Uşakspor’la karşılaşan Sandıklıspor rakibine 2-0’lık skorla mağlup olarak kupaya veda etti Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan UTAŞ Uşakspor’a 2-0’la mağlup olarak kupaya veda etti. Lig’de de kötü günler geçiren Sandıklıspor ilk üç haftayı puansız kapatarak [&hellip]

Türkiye Kupası'na da veda ettik

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur Eleme müsabakalarında UTAŞ Uşakspor’la karşılaşan
Sandıklıspor rakibine 2-0’lık skorla mağlup olarak kupaya veda etti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan UTAŞ Uşakspor’a 2-0’la mağlup olarak kupaya veda etti. Lig’de de kötü günler geçiren Sandıklıspor ilk üç haftayı puansız kapatarak ligin dibine demir attı. UTAŞ Uşakspor’a karşı oynadığı maçta neredeyse gol pozisyonuna giremeyen Sandıklıspor 28. ve 90. dakikada kalesinde gördüğü gollerle rakibine mağlup oldu. Bu mağlubiyetle de kupaya veda eden Sandıklıspor’da gidişat iyi değil.
UTAŞ Uşakspor’un gollerini 28. ve 90. dakikada Yasin Hatipoğlu kaydetti. Sandıklıspor’u mağlup eden UTAŞ Uşakspor Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Eleme Tura’na geçmeyi başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme