'Türkiye Kamu Sen Vatan, Millet ve Bayrak Davasına Sahip Çıkar'
Türk Sağlık Sen Afyonkarahisar Şubesinin yeni hizmet binasının açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, '1992'den bugüne kadar her türlü zorlukla mücadele eden Türk Kamu Sen, sadece kamu çalışanlarının haklarını savunmakla kalmaz, vatan, millet ve bayrak davasına da sahip çıkar. Bu sendika Türk milleti var olduğu müddetçe sonsuza kadar devam edecektir.' dedi.
Türk Sağlık Sen Afyonkarahisar Şubesinin yeni hizmet binasının açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Kamu Sen’e bağlı sendika başkanları ve yönetimleri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Hizmet binasının açılışında konuşan Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, yeni hizmet binasının kazandırılmasında destekleri olan ve açılışa katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
“TÜRKİYE KAMU SEN, VATAN VE MİLLET SEVDALISI BİR SENDİKADIR"
Programda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Vizyonunda Türkiye Kamu Sen bir sendikadır. Ama misyonunda vatan sevdalısı, önce ülkem ve milletim diyen yerli ve milli anlayış adına 1992 yılından bugüne kadar her türlü sıkıntılara rağmen mücadele veren ve bugünkü geldiği nokta da kurumsal olarak kamu çalışanlarımızın hak, hukuk ve sosyal hakları ile ilgili ciddi bir şekilde mücadele veren, yaptıkları ve söyledikleri Türkiye’de anlam ifade eden sadece ve sadece kendi sendikamız büyüsün, sadece bize gelen aidatlar artsın yada oraya buraya kadrolaşalım diye değil, vatanın ihtiyacı nerede ise, orada olmak gibi şart ve anlayış ile mücadele eden kardeşlerimiz ile beraberiz.” ifadelerini kullandı.
“VATAN, BAYRAK VE MİLLET DAVASININ TEK ADRESİ İSE TÜRKİYE KAMU SEN’DİR”
Taytak, “Sendikacılık uzun yıllardır dünyanın pek çok yerinde vardır. Bu sendikaların pek çoğu da sadece sosyal hak ve hukuk anlamında hizmet verse de hepsinin bağlı olduğu bir yapı vardır. Sadece bunların içerisinde bir davanın, vatan, bayrak ve millet davasının tek adresi ise Türkiye Kamu Sen’dir. Hiçbir gün rahat etmediler. Hiçbir gün istediklerini rahatça elde etmediler. Bir yere gelmek için değil, vatan için mücadele verdikleri yolda dün FETÖ’nün sendikaları, ondan önce başka yapıların sendikaları, sonra da mevcut sendikalarla uğraşarak ama evin sahibi biziz, camları kırılmasın diye düşünerek ve büyüğümüzün de kendilerine tavsiyesine uyarak ellerinden geldiğince kimseyi ürkütmeden, kimse ile probleme düşmeden fakat yolundan dönmeyen bir sendikadır. Bu sendika Türk milleti var olduğu müddetçe sonsuza kadar devam edecektir.” dedi.
“TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ VAR OLDUĞU SÜRECE TÜRKİYE KAMU SEN VAR OLACAKTIR”
Türkiye Kamu Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ise, “Hayal etmek hayali hakikat yapmak bizim için hem motivasyon unsuru hem de sevindirici oluyor. Çünkü ‘Türkiye Kamu Sen'in hak ve hakikat mücadelesi, büyük bir sevdanın büyük bir mücadelenin adıdır.’ diye başlattığımız sürecin üzerinden 33 yıllık bir zaman geçti. Bugün Afyon'dayız. Afyon çok önemli bir kenttir. Afyonkarahisar, milli mücadelenin simge şehirlerinden biridir. Bizler de bu topraklarda Kuvayı Milliye ruhunu yaşatmaya devam ediyoruz. Türkiye Kamu-Sen var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece Türkiye Kamu Sen var olacaktır.” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE KAMU SEN, HEDEFİNE ADIM ADIM YÜRÜYOR”
Kahveci, “Önümüze güçlü çıkarsalar da ne kadar engellemeye çalışsalar da her geçen gün Türkiye Kamu Sen hedefine adım adım yürümekte, kurulan engeli de bir bir geçmektedir. Ben hep şöyle tarif ederim. Türkiye Kamu Sen ailesi kısa mesafe koşucusu değildir. Biz maraton koşucusuyuz. Çünkü bizim bu ülkeye dair hayallerimiz var ülkülerimiz var. Hepimiz istiyoruz ki, ülkemiz Gazi Paşa'mızın çizmiş olduğu o hedef ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için çalışıyoruz. Bir taraftan da çalışanlarımızın hak ve menfaatlerinin gurur geliştirilmesi noktasında güçlü bir sendikal mücadele veriyoruz.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dualarla birlikte kurban kesimi yapıldı. Daha sonra programa katılan protokol tarafından hizmet binasının açılışı gerçekleşti.