Türkiye Kamu Sen: Sesiniz çıksın!

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, 'çözüm süreci' adı altında yürütülen çalışmaların, ülke için olumlu sonuçlar getirmeyeceğini söyledi. Özsoy, 'Afyon'un ağalarının, beylerinin sesi neden çıkmıyor?' diye sordu Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, hükümetin 'çözüm süreci' adı altında yürüttüğü çalışmaların ülke için hayırlı olmadığını söyledi. Özsoy, 'Türk Milletinin düşmanları terörü başlatanlardır. Ay Yıldızlı Bayrağa 'Devlet [&hellip]

Türkiye Kamu Sen: Sesiniz çıksın!

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, “çözüm süreci” adı altında yürütülen çalışmaların, ülke için olumlu sonuçlar getirmeyeceğini söyledi. Özsoy, “Afyon’un ağalarının, beylerinin sesi neden çıkmıyor?” diye sordu

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Erol Özsoy, hükümetin “çözüm süreci” adı altında yürüttüğü çalışmaların ülke için hayırlı olmadığını söyledi.
Özsoy, “Türk Milletinin düşmanları terörü başlatanlardır. Ay Yıldızlı Bayrağa ‘Devlet Bayrağı’ diyenlerdir. Federasyon, eyalet sistemi diyerek bölünme isteyenlerdir. T.C’den ve Türk Milleti üst kimlik kavramından rahatsız olanlardır. Türk Milleti’ne karşı terörü başlatıp savaş açanlardır. Askeri, polisi, çocuğu, gelini, kızı, öğretmeni, hemşireyi şehit edenlerdir. Bunlar bölücülükten, bölmekten asla vazgeçmeyeceklerdir. 1500 silah bırakılarak sınır ötesine geçmekle, sözde federasyondan vazgeçtik demekle, beraber yaşamak istiyoruz demekle, 100 yıllık mücadeleyi bırakacakları mı düşünülüyor? Kuzey Irak, Kuzey Suriye, Batı İran ve Türkiye Güneydoğusunu kapsayacak ABD ve İsrail güdümlü büyük Kürdistan devleti projesini terk edecekleri mi düşünülüyor? Bu süreç barış süreci ya da çözüm süreci olamaz. Bu süreç ihanet sürecidir” dedi.
KARDEŞLERİMİZLE KÜS DEĞİLİZ Kİ
Süreç nedeniyle bir şehitlerin kemiklerinin sızladığını belirten Özsoy, “Ülke yönetiminde basiretsizlik, rezalet ve kepazelik diz boyu. Sanki akıl tutulması yaşanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Büyük Türk Milleti’nin kaderi eli kanlı, bebek katilinin iki dudağı arasında gibi bir izlenim verilmeye çalışılıyor. Bir Başbakan’ın başkanlık hayali uğruna Türk Milleti’nin geleceği tehlikeye atılıyor. Türkiye sözde aydın ihanetiyle karşı karşıyadır. Apo’ya özgürlük, Kürtlere statü. Sonucun bu olacağı gizleniyor ama İmralı notlarında bu yazılı. Hatta şu hususta yazılı. Bu olmazsa 50 bin militanla Türkiye’ye girer, yakar, yıkarız diyor. Tehdide bakın. Büyük Türk Devleti ve milleti tehdit ediliyor. Katiller elini kolunu sallayarak suçlarının bedelini ödemeden sınır dışına çıkacaklar, hukuk devleti seyredecek. O zaman hapishanelerdeki suçlular neden cezalarını çekmeye devam edecekler. Bu çifte standart değil mi? Biz kiminle barışacağız? Biz Tunceli, Diyarbakır, Bingöl, Şırnak, Van ve başka illerde yaşayan kardeşlerimizle hiç küsmedik ki barışalım. Bin yıldır beraber yaşadığımız Kürt kardeşlerimiz PKK’lı değil ki. O halde biz kiminle barışacağız” diye konuştu.
“AFYON’UN AĞALARI, BEYLERİ…”
Afyonkarahisarlılara seslenen Özsoy, “Şimdi Afyonkarahisar’ın ağalarına, beylerine, oda başkanlarına, siyasetçilerine, akademisyenlerine, sivil toplum örgütlerine, basınına ve Afyonkarahisar’lı vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Bu ülkede olup bitenlere siz ne diyorsunuz? Neden sesiniz çıkmıyor? Neden demokratik tepkinizi göstermiyorsunuz? Ne zaman sesiniz çıkacak? Bu vahim gidişata neden el kaldırıp, itiraz edilmiyor, neden tavır alınmıyor? Gelin tarihe karşı görevimizi yapalım. İş işten geçmeden el ele verelim. Makamlar, servetler, unvanlar gelir geçer. Çocuklarımıza, torunlarımıza karşı sorumluyuz. Bu tehlikeli gidişe dur diyelim. Cumhuriyet kan ve gözyaşıyla kuruldu, cesedimiz çiğnenmeden vatanımızı böldürtmeyiz. Çünkü gücümüzü bu milletten ve bu vatandan alıyoruz. Vatan yoksa gelecekte olmaz. Ne Mutlu Türküm Diyene” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme