• Haberler
  • Genel
  • 'Türkiye, inatlaşmaya kurban edilmesin' – Kocatepe Gazetesi

'Türkiye, inatlaşmaya kurban edilmesin' – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Türkiye'nin bir inatlaşmaya kurban edilmemesi gerektiğini söyledi Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Gezi Parkı ile ilgili açıklama yaparak'Türkiye bir inatlaşmanın kurbanı edilmemelidir. İnatlaşma, kamplaşma kimseye fayda sağlamaz. Çevremizin yangın yerine döndüğü, Suriye'deki ateşin kapımıza dayandığı bir ortamda ihtiyacımız olan şey, kamplaşmak, kutuplaşmak değil birbirimizi anlamaya çalışmak olmalıdır' dedi. [&hellip]

“Türkiye, inatlaşmaya kurban edilmesin”

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Türkiye’nin bir inatlaşmaya kurban edilmemesi gerektiğini söyledi

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, Gezi Parkı ile ilgili açıklama yaparak“Türkiye bir inatlaşmanın kurbanı edilmemelidir. İnatlaşma, kamplaşma kimseye fayda sağlamaz. Çevremizin yangın yerine döndüğü, Suriye’deki ateşin kapımıza dayandığı bir ortamda ihtiyacımız olan şey, kamplaşmak, kutuplaşmak değil birbirimizi anlamaya çalışmak olmalıdır” dedi.
“ANARŞİDEN ADALET DOĞMAZ”
Şenel, şöyle devam etti:
“Anarşiden adalet doğmaz. Haksızlıklarla mücadele vurarak, kırarak silahla yapılmaz. Ülkede Sükuneti ve huzuru sağlamak en başta iktidarın görevidir. Hükümet bu toplumsal tepkiyi dikkate almalıdır. Sayın Başbakan toplumu daha da gerecek açıklamalardan kaçınmalıdır. Hükümetin son 10 yılda ortaya koyduğu, ekonomik ve sosyal politikalar toplumu germiş, özellikle de üretimi değil tüketimi esas alan Pazar ekonomisi milletimizi bankaların esiri haline getirmiştir. Hayat pahalılığı, gelir dağılımındaki adaletsizlik gibi konular, toplumu sosyal bir uçuruma sürüklemiş ve patlamalara hazır hale getirmiştir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme