Türkiye ile Çin arasında ilişkiler gelişecek

Türkiye Çin iş Geliştirme ve Destekleme Derneği Merkezi'nde yapılan Tıbbı Aromatik Bitkiler Kurulu toplantısı sonrası Dernek Başkanı İhsan Beşer ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş arasında, her türlü Bilimsel, Teknik, Üretim, Sanayi, Yurtiçi Yurtdışı Alım Satım, Fuar ve Organizasyon gibi alanlarda yürütülecek olan faaliyetleri düzenlemek amacıyla protokol imzalandı.50 FİRMA YETKİLİSİ KATILACAKTürkiye [&hellip]

Türkiye Çin iş Geliştirme ve Destekleme Derneği Merkezi’nde yapılan Tıbbı Aromatik Bitkiler Kurulu toplantısı sonrası Dernek Başkanı İhsan Beşer ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş arasında, her türlü Bilimsel, Teknik, Üretim, Sanayi, Yurtiçi Yurtdışı Alım Satım, Fuar ve Organizasyon gibi alanlarda yürütülecek olan faaliyetleri düzenlemek amacıyla protokol imzalandı.
50 FİRMA YETKİLİSİ KATILACAK
Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği ve Dernek Başkanı İhsan Beşer’in ön çalışmaları neticesinde 17-20 Haziran tarihinde ağırlıklı olarak İstanbul ve Afyonkarahisar’da yapılacak olan Çin Gıda ve Hayvan İthalat İhracat Ticaret Odası ve Baharatçılar Birliğine mensup Alım Heyeti olan 50 Firmanın Genel Müdürleri, CEO’ları, Yönetim Kurulu Başkanları gibi Üst Düzey Yetkileri arasında işbirliği toplantısı gerçekleşecek.
“ÜLKEMİZ KALKINACAK”
Dernek Başkanı İhsan Beşer, Tükiye’nin kalkınması ve menfaatleri açısından bu gibi toplantıların daha da artarak devam edeceğini, İhracat kısmında daha çok çalışmalar yapılacağını belirtti. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ise ülkesinin menfaatleri doğrultusunda çalışan bu gibi dernek, kurum ve kuruluşların tüm imkânları ile özellikle de AR-GE, Bilimsel Araştırma, Reklam ve Sağlık Hizmetleri gibi konularda yanında yer alarak destekleyeceğini dile getirdi.

Bakmadan Geçme