• Haberler
  • Genel
  • Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanından İlimize ziyaret

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanından İlimize ziyaret

İlimize gelen Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, beraberinde Sandıklı Patates SANPA Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdulkadir Erbalcı ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Misafirlerini karşılayan Vali Balkanlıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Afyonkarahisar'a hoşgeldiniz diyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Ziyarette konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi [&hellip]

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanından İlimize ziyaret

İlimize gelen Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, beraberinde Sandıklı Patates SANPA Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdulkadir Erbalcı ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Misafirlerini karşılayan Vali Balkanlıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Afyonkarahisar’a hoşgeldiniz diyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Ziyarette konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ise Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Afyonkarahisar Valisi olarak görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu görev yerinde de üstün başarılarının devamını diledi. Ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından Vali İrfan Balkanlıoğlu, misafirlerini İlimiz Mevlevi (Türbe) Camisini ve Mevlevihane Müzesini gezdirdi. Mevlevihane Müzesinin tüm bölümlerini gezen Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi ve SANPA Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdulkadir Erbalcı’ya Müze Müdürü Lokman Derya Solmaz tarafından bilgiler sunuldu.
Daha sonra Sultan Divani Mevlevihane Müzesi Yaşatma Derneğini de gezen Vali Balkanlıoğlu ve misa-firleri, bu civarda restorasyonu yapılan evleri de gördüler. Son olarak misafirlerine Şehitoğlu konağını da gösteren Vali Balkanlıoğlu, restorasyon çalışmaları hakkında da bilgiler sundu. Şehitoğlu konağı gezisi sonrasında Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, konağın sahibi aynı zamanda ihracatçı olan Hüseyin Şehitoğlu’nu tebrik ve teşekkür etti.

Bakmadan Geçme