'Türkiye Güçlü Olursa, İsrail Soykırım Yapamaz'

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ile Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Adnan Şenel, Gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Karataş ve Şenel, Kocatepe Gazetesi'nin omurgalı ve ahlaklı bir duruş sergilediğini belirtti Saadet Partisi'nin mazlumların saadeti için çalıştığını vurguladı.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ile Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Adnan Şenel, Gazeteniz Kocatepe’nin 60’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt’a tebriklerini ileten Karataş ve Şenel, “Kocatepe Gazetesi, ahlaklı ve omurgalı duruşuyla önemli bir basın kuruluşu. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz her sabah Kocatepe Gazetesi’ni okur, internet sitenizi ziyaret eder. Yıllardan bu yana çizginizi hiç bozmadınız. Sizin yaptığınız haberler ve yazdığınız yazılar, aynı zamanda Merhum İbrahim Küçükkurt ve Merhum Şükrü Küçükkurt büyüklerimiz için de sadaka-ı cariye yerine geçiyor inşallah. Nice 60 yıllara diliyoruz” dediler.

'Türkiye Güçlü Olursa, İsrail Soykırım Yapamaz'

3 BÜYÜK HEDEF
Kocatepe Gazetesi İdari İşler Müdürü Ş. Cüneyt Bursalığoğlu, muhabir Murat Arısoy ve esnaf Mustafa Öztaylan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Saadet Partisi’nin amaçları hakkında da değerlendirmede bulundu. Karataş, “Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız, siyasetimizi Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya olarak özetlemişti. Biz de Milli Görüş Harekete olarak bu büyük ideallere ulaşmak amacıyla nezaketle, aynı düşünmediğimiz kişileri de anlamaya çalışarak, uzun soluklu bir siyasi mücadele içindeyiz” dedi. 

 

MAZLUMLARIN SESİ 
Karataş, açıklamasına şöyle devam etti:
“Yaşanabilir Türkiye, hepimizin malumu; refah düzeyi yüksek ve her vatandaşımızın bu refahtan adil bir şekilde pay aldığı Türkiye’dir. Yeniden Büyük Türkiye, Türkiye’nin bölgesinde güç ve söz sahibi olduğu bir düzendir. Türkiye güçlü olursa İsrail Filistin’de soykırım yapamaz. Yeni Bir Dünya ise, dünya üzerindeki tüm mazlumların bir olduğu, birlikte hareket ettiği bir düzendir. Türk Dünyası’ndan Kudüs’e, Doğu Türkistan’dan Arakan’a tüm mazlum coğrafyanın, ama bir taraftan da Amerika Birleşik Devletleri’nin eyaletlerinde, sokak aralarında aç yatanların da hakkını savunan büyük bir düzen kurulmasını arzu ediyoruz. Biliyoruz ki Irak’ı, Suriye’ye yakan ateş ahşap evlerin yangında alev alması gibi Kudüs, İran ve Türkiye’ye sıçrayacak. Siyonizmle mücadele için, Arz-ı Mev’ud hedeflerini engellemek için güçlü olmamız gerekiyor.”
 

Bakmadan Geçme