Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Değişim Hareketi, Afyonkarahisar’da örgütleniyor

Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye

Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Hareketi, Afyonkarahisar’da örgütlenmeye başladı

 

Çare Sarıgül sloganıyla Türkiye Değişim Hareketi’ni (TDH) partileştirme kararı alan eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kurucular kurulu ile yaptığı toplanın ardından partinin kuruluş tarihini öne çekti. 4 Ocak olarak açıklanan partinin kuruluş tarihi için 18 veya 21 Aralık tarihleri üzerinde duruluyor.
Mustafa Sarıgül, partisinin 40 kişilik kurucular kurulu üyeleri ile Ankara’da ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, partinin kuruluş tarihinin Aralık ayının ikinci yarısına çekilmesi görüşü ağırlık kazandı. Hafta sonu yapılması planlanan il başkanları toplantısında tarihin kesinleştirilmesi bekleniyor.
“HALKIN VE MİLLETİN
PARTİSİ OLARAK GELİYORUZ”
Türkiye Değişim Hareketi Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, ise Afyonkarahisar’da ilçe ve beldelerde oluşum çalışmalarının başladığı belirtti.
Kadir Uysal açıklamasında; “Türkiye ve Afyonkarahisar’da parti oluşumlarımız hızlı bir şekilde ilerlemekte. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile birebir görüşmemde kendisi Afyonkarahisar’ımıza ve Afyonkarahisarlılara çok önem verdiğini dile getirmiştir. Tüm Türkiye’de partimizin bayrağını dikeceğiz. Halkın ve milletin partisi olarak geliyoruz.” ifadelerini kullandı. >> Kocatepe Haber Merkezi