“Türkiye büyük bir stres altında”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye’nin gergin ve kutuplaşma sürecesinde büyük stres altında olduğunu söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege’yi ziyaret etti.“EMEKLİLERİN DESTEĞİ ÖNEMLİ”Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyen Milletvekili Toptaş, “Türkiye büyük stres altında, gergin ve kutuplaşma sürecinde. Bir çok kesimin acil [&hellip]

"Türkiye büyük bir stres altında"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye’nin gergin ve kutuplaşma sürecesinde büyük stres altında olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege’yi ziyaret etti.
“EMEKLİLERİN
DESTEĞİ ÖNEMLİ”
Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isteyen Milletvekili Toptaş,
“Türkiye büyük stres altında, gergin ve kutuplaşma sürecinde. Bir çok kesimin acil çözülmesi gerek sorunları var. Emeklilerimizin haklarında bir çok eksiklik var. Ama Türkiye kötü yönetilmektedir. Parti devleti anlayışının olduğu bir dönemde haktan ve hukuktan bahsetmemiz mümkün olmamaktadır. Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu büyük şanstır. Türkiye 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde bu şansı doğru kullanacağını düşünüyorum. Emeklilerimizin desteği önemlidir.” ifadelerini kullandı.
“BÜYÜK BİR SESSİZ ÇOĞUNLUK VAR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ise, “Türkiye’de sesiz bir çoğunluk bulunmaktadır. Bu sesiz çoğunluğun içinde emeklilerde var. Bu çoğunluğun Türkiye’nin kaderini belirlemede önemli karar vereceğini düşünüyorum.” diye konuştu.
Ziyarete Milletvekili Toptaş’ın yanı sıra CHP Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve partililerde katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme