“Türkiye, bir tercihle karşı karşıya”

Demokrat Parti, Afyonkarahisar Milletvekili Adayları’nı kamuoyuna tanıttı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Gültekin Uysal, 12 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin önemli bir tercihle karşı karşıya olduğunu söyledi Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Milletvekili Adayları’nı basına ve kamuoyuna tanıttı. 5 milletvekili adayından birinci sıra adayı Ahmet Hamdi Kepekçi’nin Ankara’daki bir toplantı nedeniyle katılamadığı, [&hellip]

"Türkiye, bir tercihle karşı karşıya"

Demokrat Parti, Afyonkarahisar Milletvekili Adayları’nı kamuoyuna tanıttı. Aday tanıtım toplantısında konuşan Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Gültekin Uysal, 12 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin önemli bir tercihle karşı karşıya olduğunu söyledi

Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Milletvekili Adayları’nı basına ve kamuoyuna tanıttı. 5 milletvekili adayından birinci sıra adayı Ahmet Hamdi Kepekçi’nin Ankara’daki bir toplantı nedeniyle katılamadığı, 4’üncü sıra adayı Hacer Keskin’in de Afyonkarahisar’daki bir işi nedeniyle hazır bulunamadığı toplantıda konuşan Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Gültekin Uysal, 12 Haziran seçimlerininn çok önemli olduğunu vurguladı. Uysal, “Demokrat Parti olarak geçmişiyle bugünüyle yarına dönük yüzüyle milletimizin temsil ve yetkisini verdiği ölçüde ister Meclis’te, ister muhalefette olsun, hak yolunun mesuliyet davasının adı olmuş bir siyasi parti olarak mücadelesine devam edecektir. Bu davada, bu zorlukları da aşmak zamanıdır, o kudreti kendimizde buluyoruz” dedi.
Bölünme psikozu
Gültekin Uysal, şöyle devam etti:
“Önümüzdeki seçimlerde, Türkiye’nin meselelerine geniş ölçüde baktığımızda Türkiye’nin bir tercihle karşı karşıya olduğu aşikardır. Türkiye’yi bugün bölünme psikozunun içine sokanların, her daim hareketleriyle, sözleriyle, icraatlarıyla bölme noktasına getirenlerin bugün Türkiye’yi birleştirme imkanları yoktur. Devleti kendisine rakip görenlerin bu ülkeyi yönetme imkanları yoktur.”
“Tüm
kadrolarımızla hazırız”
Toplantıda konuşan Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy ise seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi. Şensoy, “Demokrat Parti, geçmişiyle yurdumuza ve şehrimize birçok hizmet getirmiş bir partidir. 12 Haziran seçimlerine tüm kadrolarımızla hazır olduğumuzu beyan etmek üzere buradayız. Ülkemizin bulunduğu konum itibariyle tüm dünya devletlerinin yurdumuz topraklarında olduğu aşikardır. Yeni bir seçime girerken ülkenin bölünmez bütünlüğü bizim için öncelikli sorundur. 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde mutlak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girecek güçtedir. Bundan dolayı tüm teşkilatlarımızla 12 Haziran seçimlerine oldukça iddialı bir şekilde çalışmak üzere burada bulunuyoruz. Bugün burada milletvekili adaylarımızı kamuoyuna tanıtmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“Oy potansiyelimiz var”
Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Murat Orhan, “Rahmetli Adnan Menderes ve kurmaylarını şükranla anıyorum. Demokrat Parti’nin siyasi hayatı girmesiyle birlitke üretim ve hizmet alanınra büyük gelişme kaydettik. Anket sonuçlarını alt üst edebilecek oy potansiyelimiz mutlaka vardır” derken Yaşar Düzgün de “Demokrat Parti’nin bu ülkeye yaptıkları ortadadır. Demokrat Parti bu ülkenin çimentosudur. Anket sonuçlarında bizleri yok sayıyorlar. Meclis’e gireceğimize canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu. İbrahim Koç ise hep beraber çalışılması halinde başarı kazanabileceklerinin altını çizdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme