• Haberler
  • Genel
  • “Türkiye AK Parti hükümeti ile destanlar yazdı”

“Türkiye AK Parti hükümeti ile destanlar yazdı”

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar ziyaretlerine Başmakçı, Evciler ilçeleri ve Gökçek Beldesi ile devam etti Seçim çalışmalarını Başmakçı ve Evciler ilçeleri ve bu ilçelere bağlı beldeler ile sürdüren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, gittiği ilçe ve beldelerde coşku ile karşılandı. Evciler’e seçim otobüsü ile gelen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, burada ilçe halkına [&hellip]

"Türkiye AK Parti hükümeti ile destanlar yazdı"

Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar ziyaretlerine Başmakçı, Evciler ilçeleri ve Gökçek Beldesi ile devam etti

Seçim çalışmalarını Başmakçı ve Evciler ilçeleri ve bu ilçelere bağlı beldeler ile sürdüren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, gittiği ilçe ve beldelerde coşku ile karşılandı. Evciler’e seçim otobüsü ile gelen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, burada ilçe halkına hitap etti. Afyonkarahisar için yapılan yatırımları anlatan Bakan Eroğlu, muhalefete yüklenerek, buralara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yolunun düşmediğini ifade etti.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Acaba düşse, bir kaşık su ya da bir çakıl taşı kadar yatırım yapma şansı var mı? Biz yatırım yapmayı sürdüreceğiz. Sizden 5-0 yapmanızı istiyoruz. 5 milletvekili ile sizlere hizmet etmek istiyoruz” dedi. Türkiye’nin AK Parti hükümeti ile destanlar yazdığını dile getiren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başı dik bir Türkiye’nin olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye 8.5 yılda nereden nereye geldi” 2002 yılında 22 banka fona devredildi, ülke ekonomik bir kriz ile karşı karşıya kaldı, bankalar tarafından 50 milyar doların hortumlandı”
İstesek IMF’ye olan
borcumuzu hemen ödeyebiliriz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın her konuşmasında ‘Biz Afyonkarahisar’dan yola çıktık’ dediğini hatırlatan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu çıkışın ne kadar kutlu bir çıkış olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’dan yola çıkar çıkmaz işe başladıklarını vurgulayan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şunları söyledi: “Yıldırım hızı ile borçlarımızı kapattık. Daha önce IMF’ye 23 milyar dolar borcumuz yok muydu? Neticede 23.5 milyar dolar borcumuzu ödeye ödeye 5 milyar dolar kaldı. Şu anda enflasyon yüzde 4, Allah’a şükür sadece IMF’ye olan borcu ödemekle kalmadık vatandaşa olan 13.5 milyar liralık borcu da ödedik. İşte farkımız bu.”
Bizim yaptıklarımız ortada
Geçmiş dönemden kalan 80 milyar lira borcun ödendiğini ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu paranın ödenmesi ile kalınmadığını Merkez Bankası kasasının da para ile dolduğunu söyledi. Birilerinin bol keseden attığını söyleyerek muhalefete yüklenen, Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Biz işte şöyle yapacağız böyle yapacağız diyorlar. Ya millet size bunları teslim edecek bir de kasayı mı boşaltacaksınız. Bu devlet size teslim edilir mi?” dedi.
Seçim çalışması için gittiği yerlerde vatandaşlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye neden oy vermediklerini sorduğunu söyleyen Prof. Dr. Veysel Eroğlu, cevap olarak, “Onlardan ümidimiz yok, yatırım yapılacaksa siz yapacaksınız” cevabını aldıklarını aktardı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Biz sizin aranızdan çıkanlar olarak bütün taleplerinizi yerine getireceğiz. Geçmişteki borçlara rağmen bu kadar muhteşem yatırımları yaptık. Ama bundan sonra kasalar dolu Başbakanımızın ustalık döneminde çılgın proje-ler yapılacak. Buna inanın. Onların takipçisi biz olacağız. Ne Kılıçdaroğlu ne Bahçeli, burada tuğla üzerine bir tuğla koymamıştır onları biz yapacağız. 12 Haziran’da ben de sizden talepte bulunuyorum. Bizim 5 milletvekili ile hizmet etme fırsatımız var. Diğer muhalefet liderlerinin bir çivi çakmalarına dahi fırsatları yok” diye konuştu. Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başmakçı ve Evciler ilçesi ziyaretinin ardından Gökçek Beldesine geçti. Burada vatandaşlar tarafından çiçekler ve büyük coşku ile karşılanan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, vatandaşlara Gökçek beldesine yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Bakmadan Geçme