• Haberler
  • Gündem
  • Türker, standardizasyon Zirvesi’ne katıldı – Kocatepe Gazetesi

Türker, standardizasyon Zirvesi’ne katıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, “Uluslararası Standartlara Yön Ver” konulu Standardizasyon Zirvesi'ne katıldı. Zirve, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi.Toplantının açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, “Uluslararası Standartlara Yön Ver” konulu Standardizasyon Zirvesi’ne katıldı. Zirve, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Dünya Standartlar Günü’nü bu yıl da TOBB ve Türk Standartları Enstitüsü olarak birlikte kutladıklarını belirterek, “Uluslararası Standartlara Yön Ver temasını kullandığımız bu yılki etkinliğimizde özel sektörün tecrübelerini paylaşacağı bir panel gerçekleştireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme