• Haberler
  • Genel
  • Türker Göksel, Samsun’da gönülleri fethetti

Türker Göksel, Samsun’da gönülleri fethetti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, memleketi Samsun’da öğrencilerle bir araya geldi İki günlük konferans serisinin ilk ayağı Yozgat Şehitler Fen Lisesi öğrencilerine yönelik 'Değerler Eğitimi' konulu konferans programıyla başladı. Katılımcı gençlere Çanakkale Zaferi benzeri destansı büyük kazanımların anılmasından çok daha fazla anlaşılmaya ihtiyacı olduğunu [&hellip]

Türker Göksel, Samsun'da gönülleri fethetti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, memleketi Samsun’da öğrencilerle bir araya geldi

İki günlük konferans serisinin ilk ayağı Yozgat Şehitler Fen Lisesi öğrencilerine yönelik “Değerler Eğitimi” konulu konferans programıyla başladı. Katılımcı gençlere Çanakkale Zaferi benzeri destansı büyük kazanımların anılmasından çok daha fazla anlaşılmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Göksel tarihimizde isimleri altın harflerle yazılı birçok liderin yaşanmışlıklarından anekdotlar sundu.
Aynı gün ikinci konferans programında Yozgat Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda Medeniyet ve Kültür Topluluğu tarafından 8. Bahar Şenlikleri kapsamında “Girişimcilik Kültürü” konusu anlatıldı. Düzenlenen etkinliğe Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Seri konferans programının ikinci günü Samsun’da gerçekleştirildi. İlk program Samsun 19 Mayıs Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik verilen “Değerler Eğitimiyle” başladı. Daha sonra Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Medeniyet ve Kültür topluluğunca organize edilen “Girişimcilik Kültürü” başlıklı konferans İlahiyat Fakültesi konferans salonunda seçkin bir topluluğun huzurunda gerçekleştirildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme