• Haberler
  • Genel
  • Türker Göksel, liderliği anlattı – Kocatepe Gazetesi

Türker Göksel, liderliği anlattı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, liderde bulunması gereken özellikleri anlattı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile işbirliği dâhilinde Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) bünyesinde organize edilen ve gelenekselleşen eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen konferans programları devam ediyor.İlki 27 Eylül 2014 tarihinde AKSAM Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalışmaların ikinci bölümü [&hellip]

Türker Göksel, liderliği anlattı

AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, liderde bulunması gereken özellikleri anlattı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile işbirliği dâhilinde Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) bünyesinde organize edilen ve gelenekselleşen eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen konferans programları devam ediyor.
İlki 27 Eylül 2014 tarihinde AKSAM Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalışmaların ikinci bölümü 11 Ekim 2014 tarihinde “Liderlik ve Etkin Yönetim” başlığı altında gerçekleştirildi.
Yedi haftalık program kapsamında; “Kişisel Gelişim, Zaman Yönetimi, Aile İçi İletişim, Protokol Yönetimi, Liderlik ve Diksiyon” gibi farklı konuların irdeleneceği seminerlerin ikinci haftaki konuşmacısı AKÜ Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel oldu.
Konuşmasında liderlik kavramının geçirdiği evreler hakkında bilgiler aktaran Öğr. Grv. Göksel, liderlerde bulunması gereken özellikleri örnek olaylar üzerinden açıklayarak sunumunu tamamladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme