Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Türkeli okul olma görevini sürdürecek”

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri, nöbet değişimi yaşanan Afyon Türkeli Gazetesi’ni ziyaret ettiler

 

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği yöneticileri nöbet değişimi yaşanan Afyon Türkeli Gazetesi’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ile dernek yöneticileri Muammer Türker ve Mehmet Emin Güzbey Afyon Türkeli Gazetesi’ni ziyaret ettiler.
Ziyarette yaptığı konuşmada Afyon Türkeli Gazetesi’nin, Afyonkarahisar basının en önemli kuruluşlarından birisi olduğuna dikkat çeken ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Merhum Dr. Aygen ile başlayıp, H. Hakkı Özsoy büyüğümüzle devam eden Türkeli geleneği artık Önder Artuk ve İsmail Palalı beyler tarafından sürdürülecek. Malum olduğu üzere bir süre önce H. Hakkı Özsoy büyüğümüz, Türkeli Gazetesi’ndeki nöbetini Önder Bey ve İsmail Bey’e devrettiler. Tabir-i caizse bir bayrak değişimi oldu. Biz de bugün tüm meslektaşlarımız adına Afyon Türkeli Gazetesi’ne ve yöneticilerine hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere buradayız” dedi.
Afyon Türkeli’nin Afyon basınının emekli veren kurumlarından birisi olduğu gibi aynı zamanda okul gö-revi üstlenen kurumlarından birisi olduğunun altını çizen Küçükkurt, “Türkeli Gazetesi bugün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan birçok dostumuzun yetişmesine vesile olduğu gibi birçok meslektaşımızın da yetişmesine katkıda bulunmuştur. Bizler Türkeli’nin bu okul misyonunun, yeni yönetimle birlikte de devam edeceğine, Türkeli geleneklerinin Hakkı Özsoy büyüğümüzün öncülüğünde Önder Bey ve İsmail Bey ile de devam edeceğine inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Türkeli Gazetesi’nin yeni sahiplerinden M. Önder Artuk ise basın camiasında yer alarak şehre katkı sunmayı hep istediklerini, böyle bir hizmetin Türkeli Gazetesi vasıtasıyla kendilerine nasip olmasının ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, “Bizler de Hakkı Özsoy beyden devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Afyon Türkeli’nin geçmişten bu güne uzanan, Dr. Aygen’den başlayıp, Hakkı Özsoy ile devam eden geleneklerini takipçisi olacağız. Türkeli’nin okul vasfını sürdürmesi için de ayrıca gayret göstereceğiz. Bu ziyaretiniz ve desteklerinizden dolayı sizlere şükranlarımızı sunarız.” ifadelerini kullandı.
30 yılı aşkın süre Türkeli Gazetesi’nin yayınlanmasını sağlayan duayen gazeteci H. Hakkı Özsoy ise, “Devleti-nin emrinde, milletinin hizmetinde yayın hayatını bugünlere getiren Afyon Türkeli’yi ehil ellere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yaşım gereğince toplumsal görevlerimden yavaş yavaş ayrılarak günlük hayatımdaki vazifelerimi hafifletmeye çalışıyorum. Bu manada nasıl ki Dr. Aygen rahmetli’den Türkeli’ni ben devraldıysam, şimdi de Önder Bey ve İsmail Bey kardeşlerime devrettim. Bizlerin bugüne taşıdığımız hizmet bayrağını kendilerinin daha yükseklere taşıyacaklarına eminim, ben de kendilerine başarılar diliyor, sizlere bu hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti