• Haberler
  • Genel
  • Turkcell Gönüllüleri 'Merak Odası'nı Afyonkarahisar'a taşıdı

Turkcell Gönüllüleri 'Merak Odası'nı Afyonkarahisar'a taşıdı

Turkcell çalışanlarının oluşturduğu Turkcell Gönüllüleri, Afyonkarahisar'daki çocukların yüzünü güldürecek bir projeye imza attı. Bir yılı aşkın süredir İstanbul'da sürdürülen 'Merak Odası Projesi'ni ilk kez başka bir ile taşıyan Turkcell Gönüllüleri, proje kapsamında Afyonkarahisar'da 250 öğrenci ile iki gün boyunca bir araya gelerek çocukların pek çok konuda merakını giderdi Türkiye'nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell'in [&hellip]

Turkcell Gönüllüleri “Merak Odası”nı Afyonkarahisar’a taşıdı

Turkcell çalışanlarının oluşturduğu Turkcell Gönüllüleri, Afyonkarahisar’daki çocukların yüzünü güldürecek bir projeye imza attı. Bir yılı aşkın süredir İstanbul’da sürdürülen “Merak Odası Projesi”ni ilk kez başka bir ile taşıyan Turkcell Gönüllüleri, proje kapsamında Afyonkarahisar’da 250 öğrenci ile iki gün boyunca bir araya gelerek çocukların pek çok konuda merakını giderdi

Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell’in çalışanlarından oluşan ve 9 yılda pek çok projeye imza atan Turkcell Gönüllüleri, bir yılı aşkın süredir, çocuklara merak etmeyi ve sorgulamayı öğretmek amacıyla başlattıkları Merak Odası’nı Afyonkarahisar’a taşıdı. Turkcell Gönüllüleri, proje kapsamında Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Beyköy’e giderek burada öğrenim gören 250 öğrenci ile bir araya geldi. İki gün boyunca uzaydan legoya fotoğrafçılıktan satranca pek çok farklı konuda me-raklarını gideren öğrenciler, Turkcell’li abla ve ağabeyleriyle ve-rimli ve ke-yifli saatler geçirdi.
Beyköy İlköğretim Okulu bahçesine kurulan “Seyyar Merak Odası”nda 20 Turkcell gönüllüsü hem 250 öğrencinin ayrı ayrı gelecekle ilgili hayallerini dinledi hem de öğrencilerin pek çok konuda merak ettikleri soruları yanıtladı. Turkcell çalışanlarının maddi ve manevi desteğiyle kurulan ve yaklaşık dokuz yıldır pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Turkcell Gönüllüleri, atölye çalışmalarının yanı sıra Beyköylü öğrencileri tiyatro ve sinemayla da buluşturarak çocukların eğlenceli saatler geçirmesini sağladı. (Kocatepe)

Merak Odası Hakkında

Merak Odası, Turkcell Gö-nüllüleri tarafından Turkcell Tepebaşı Plaza’da kurulan ve haftada iki gün, seçilen okul-lardan misafir öğrencilerle Turkcell çalışanlarını buluşturan bir proje. Bu proje kap-samında bugüne kadar yak-laşık 968 öğrenciye 22 farklı alanda sunumlar yapıldı, a-tölye çalışmaları gerçekleş-tirildi. Merak Odası bu yıl Af-yonkarahisar’dan sonra 23 Nisan’da Van’a kurulacak.

Bakmadan Geçme