Türkçe treni Afyon’da mola verecek

Türkçe Treni, İzmir'den “Roman Dili Türkçe, Şiir Dili Türkçe, Eleştiri Dili Türkçe” teması ile Karaman'a hareket edecek 10-13 Mayıs tarihleri arasında 736.'sı kutlanacak olan Karaman Türk Dil Bayramı, Türkçe Treni'nin İzmir'den hareketi ile başlayacak. Türkçe Treni Afyon ve Konya'da mola verecek.Bu yıl 736'ıncısı kutlanacak olan 736. Yıl Karaman Türk Dil Bayramı'nda, Türkçe Treni 'Roman Dili [&hellip]

Türkçe treni Afyon'da mola verecek

Türkçe Treni, İzmir’den “Roman Dili Türkçe, Şiir Dili Türkçe, Eleştiri Dili Türkçe” teması ile Karaman’a hareket edecek

10-13 Mayıs tarihleri arasında 736.’sı kutlanacak olan Karaman Türk Dil Bayramı, Türkçe Treni’nin İzmir’den hareketi ile başlayacak. Türkçe Treni Afyon ve Konya’da mola verecek.
Bu yıl 736’ıncısı kutlanacak olan 736. Yıl Karaman Türk Dil Bayramı’nda, Türkçe Treni “Roman Dili Türkçe, Şiir Dili Türkçe, Eleştiri Dili Türkçe” teması ile İzmir’den Türkçe’nin başkenti Karaman’a doğru yola çıkacak. Türkçe Treni’nde bilim adamları, yazarlar, şairler ve üniversite öğrencileri de yer alacak. Yazarlar Birliği Türkçe Treninde olacak. 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 18.30’da Türkçe treni Afyonkarahisar’a gelecek. Oturumda şiir dilinde Türkçe teması ele alınacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme