• Haberler
  • Genel
  • Türkçe Olimpiyat Coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Türkçe Olimpiyat Coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Özel Zafer İlköğretim Okulu'nun düzenlemiş olduğu 4. Türkçe Olimpiyat Sınavı yapıldı Türkçe Olimpiyat Sınavı'nda öğrencilere Reşat Nuri Güntekin'in Anadolu Notları ile Mesnevi'den Hikayeler kitabından sorular soruldu. Sınavın sonucunda 4. ve 5. sınıflardan 10 öğrenci, 6. ve 7. sınıflardan 10 öğrenci olmak üzere toplam 20 öğrenci dereceye girerek ödül almayı hak etti.Sınava 4.ve 5.sınıflardan 239, 6.ve [&hellip]

Türkçe Olimpiyat Coşkusu

Özel Zafer İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu 4. Türkçe Olimpiyat Sınavı yapıldı

Türkçe Olimpiyat Sınavı’nda öğrencilere Reşat Nuri Güntekin’in Anadolu Notları ile Mesnevi’den Hikayeler kitabından sorular soruldu. Sınavın sonucunda 4. ve 5. sınıflardan 10 öğrenci, 6. ve 7. sınıflardan 10 öğrenci olmak üzere toplam 20 öğrenci dereceye girerek ödül almayı hak etti.
Sınava 4.ve 5.sınıflardan 239, 6.ve 7.sınıflardan 125 öğrenci katıldı. Sınav, saat 11:10’da sona erdi. Özel Zafer İlköğretim Okulu’nun konferans salonunda saat 13:30’da ödül töreni yapıldı ve dereceye giren öğrencilere ödülleri okul müdürlerimiz tarafından takdim edildi.
Özel Zafer İlköğretim Okulu müdürü Emin Akman: “Öğrencilerimizin Türkçeyi sevmelerine, ana dillerini doğru kullanmalarına katkıda bulunmak, bizim için mutluluk verici bir durumdur. Ayrıca öğrencilerimize de kitap okuma sevgisini anlatmak için de iyi bir etkinlik yaptığımızı düşünüyorum” dedi.

Bakmadan Geçme