Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Ne İş Yapıyor?

Yeşilçam'ın usta oyuncuları arasında yer alan Türkan Şoray'ın kızı yapımcı  olan Yağmur Ünal'ın kim olduğu internette merak edilen konular arasında yer alıyor? Peki, Usta oyuncu Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Ne İş Yapıyor?

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın hayatı ve kariyeri merak edilirken en çok araştırılanlar arasında Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Ne İş Yapıyor? Sorusu yer alıyor. Peki, Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur Ne İş Yapıyor? Gelin birlikte öğrenelim…

Yağmur Ünal Kimdir?

Yağmur Ünal, tiyatrocu Cihan Ünal ve Yeşilçam oyuncusu Türkan Şoray’ın kızları olarak 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İsviçre’de tamamlayan Ünal, Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olarak eğitim hayatını tamamlamıştır. Üniversitede okurken farklı stajlar yapan Ünal, New York’ta medya üzerine master yapıp, New York’taki Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj yapmıştır. Ünal İstanbul’a dönüp TBWA reklam şirketinde iki sene görev almıştır. Daha sonra arkadaşı Yasemin Arslan ile birlikte “Tokyo Medya” isimli bir yapım şirketi kuran Ünal,  1 Temmuz 2013 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başlayan “Çılgın Teyzeler” adlı yarışma programının yapımcılığını üstlenmiştir. 2015’de çekimlerinin Muğla’nın Menteşe ilçesinde başladığı, senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı filmin yapımcılığını üstelenmiştir. Filmin yönetmenliğini ise annesi Türkan Şoray yapmıştır.

Yağmur Ünal’ın Yapımcılığını Yaptığı Filmler:

2015 – Uzaklarda Arama ( Sinema filmi)

2015 – Uzaklarda Arama ( Sinema filmi)

2020- Baraj ( Sinema filmi)

Bakmadan Geçme