• Haberler
  • Gündem
  • Türk Yıldızları Afyonkarahisar’da Zafer için “Ay-Yıldız” çizdi

Türk Yıldızları Afyonkarahisar’da Zafer için “Ay-Yıldız” çizdi

Milli Mücadele’nin kilit şehri Afyonkarahisar, Büyük Taarruz’un 99. yılını kutluyor. “Büyük Taarruz Zafer Haftası” etkinlikleri kapsamında cesur ve estetik hareketleriyle izleyenleri gökyüzüne kilitleyen Türk Yıldızları Afyonkarahisar semalarında büyük zafer için Ay-Yıldız çizdi. Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları “Büyük Taarruz Zafer Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar semalarını süsledi. Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek [&hellip]

Milli Mücadele’nin kilit şehri Afyonkarahisar, Büyük Taarruz’un 99. yılını kutluyor. “Büyük Taarruz Zafer Haftası” etkinlikleri kapsamında cesur ve estetik hareketleriyle izleyenleri gökyüzüne kilitleyen Türk Yıldızları Afyonkarahisar semalarında büyük zafer için Ay-Yıldız çizdi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları “Büyük Taarruz Zafer Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar semalarını süsledi. Dünyada 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi takımı olan Türk Yıldızları, 6 uçağın yer aldığı bir gösteri sundu.

Yaptıkları gösterilerle izleyenleri gökyüzüne kilitleyen Türk Yıldızları, tarihi Afyon Kalesi ve üzerinde tur atarak Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşuna özel ay ve yıldız figürü çizdi.

Gösteriler için herhangi bir alanda toplanmak gerekmezken Afyonkarahisarlılar evlerinden, Hıdırlık Mesire alanından ve yüksek binaların çatılarından gösterileri izledi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme