Türk Telekom Farklı Kadroda Personel Alımı Yapacak

Türk Telekom farklı kadrolarda istihdam sağlamak üzere personel alımı yapacağını yayınlayarak kamuoyuna duyurdu. İşte personel alımlarının yapılacağı kadrolar ve personel alımları için başvuru şartları…

İstanbul ve Ankara illerinde görevlendirmek üzere Türk Telekom bünyesine personel alımı gerçekleştirecek.

Personel alımları hangi meslek grupları kapsamında yapılacak? Personel alımları için başvuru şartları neler? Başvuru işlemleri nereye ve nasıl yapılabilir?


Personel Alımı İçin Başvuru Şartları Neler?


Personel ilanı için başvuru yapacak adaylardan talep edilecek genel şartlar şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olması,Takım çalışmasına yatkın ve aynı zamanda da iletişim becerilerinin güçlü olması,İyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmasıProaktif ve inovatif bir yaklaşım sergileyebilmesi,İstanbul veya Ankara'da ikamet edebilmesi gibi şartlar talep edilecek.


Personel Alımları Hangi Kadrolarda Gerçekleşecek?


Türk Telekom'un resmi kariyer sitesi üzerinde yayınlanan ilanlara göre personel alımları aşağıda belirtilen kadrolar üzerinden yapılacak;

BT Otomasyon Uzmanı (RPA) alımı yapılacak

Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2024


IT Uygulama Operasyonları Uzmanı/Kıdemli Uzmanı alımı yapılacak.

Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2024


Cyber Security Architect personel alımı yapılacak.

Son Başvuru Tarihi: 22 Mayıs 2025

Nereye ve Nasıl Yapılabilir?


Türk Telekom bünyesine katılarak istihdam sağlamak isteyen kişiler, personel alımı başvuruları online olarak “https://turktelekomkariyer.com.tr/ilanlarimiz.aspx” adresi üzerinden gerçekleştirebilir.

Yukarıda belirtilen ilanlar için başvuru yapmak isteyen adaylar, Türk Telekom'un resmi kariyer sitesi üzerinden ilgili iş ilanlara giriş yaparak, personel alımları için ayrıntılı bilgilere ulaşarak, başvurularını yapabilirler.

Bakmadan Geçme