• Haberler
  • Genel
  • “Türk tarihinin en önemli dönemeç noktası”

“Türk tarihinin en önemli dönemeç noktası”

Sandıklı Belediye Başkan Vekili Mehmet Altıntaş Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı Altıntaş'ın mesajın şu görüşlere yer verdi: 'Cumhuriyet Bayramı şanlı Türk tarihinin en önemli dönemeç noktalarından birisidir. Cumhuriyet'in ilanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla milletimiz daha güçlü bir şekilde dünya devletleri arasındaki yerini almıştır. Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığından ödün vermeyerek, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerlemiş, [&hellip]

"Türk tarihinin en önemli dönemeç noktası"

Sandıklı Belediye Başkan Vekili Mehmet Altıntaş Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı

Altıntaş’ın mesajın şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyet Bayramı şanlı Türk tarihinin en önemli dönemeç noktalarından birisidir. Cumhuriyet’in ilanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasıyla milletimiz daha güçlü bir şekilde dünya devletleri arasındaki yerini almıştır. Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığından ödün vermeyerek, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemiş, yurduna ve egemenliğine sahip çıkarak devrimlerini gönülden benimseyen Türk milletinin soylu bir göstergesi olmuştur.
Ülkemizde son günlerde meydana gelen terör saldırıları ve deprem felaketi gölgesinde idrak edeceğimiz Cumhuriyetimizin 88. Yıl dönümünü kutlarken, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum”dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme