• Haberler
  • Genel
  • Türk Standartları Enstitüsüne 161 Sözleşmeli Personel Alınacak

Türk Standartları Enstitüsüne 161 Sözleşmeli Personel Alınacak

Türk Standartları Enstitüsüne, 161 sözleşmeli, personel alımı yapılacak. Adaylar için son başvuru tarihi 31 Ekim 2024 olarak açıklandı.

Türk Standartları Enstitüsüne İdari Hizmet Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

ÇEŞİTLİ İLLERDE GÖREV YAPILACAK

TSE merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi yardımcısı olmak üzere toplam 161 personel alınacak. Enstitü merkez ve taşra teşkilatına istihdam edilecek idari hizmet sözleşmeli personele ait pozisyon, öğrenim durumu, sayı, şehir, KPSS puan türü ve başvuru şartlarına ilişkin var. İstihdam edilecek sözleşmeli personel; Ankara, İstanbul-Tuzla, Kocaeli-Gebze, İzmir, Ankara, Bursa, Tekirdağ, Konya, Çorum, Manisa Denizli illerinde görev yapacak. 

BELİRLENEN PROGRAMLARDAN MEZUNİYET ARANIYOR

Adayların sözlü sınava başvuruda bulunabilmeleri için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde sayılan genel şartlan taşımaları gerekiyor.

Adayların belirtilen öğrenim programlarından mezun olmaları şartı var. Adaylar başvurulalım Kariyer Kapısı ve Türk Standartları Enstitüsü (http://www.tse.org.tr) web sitesi Duyulular bölümünde alım ilamımı yayınlanmasını müteakip, e-Devlet üzerinden Türk Standartları Enstitüsü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvuruda istenilen belgeleri de sisteme yüklemek suretiyle yapabilecek.

KPSS'de yüksek puan almış olmak sözlü sınava girmede tek başına hak teşkil etmez. Alım yapılan pozisyonlar için son başvuru tarihi itibarıyla eksik ve yanlış evrak yükleyenler ile genel şartlara ve aranılan niteliklere sahip olmayan adaylar değerlendirilmeye alınmayacak.

Sözlü sınava girme hakkı kazanan adaylar 18 Kasım 2024 tarihinde http://www.tse.org.tr adresinde duyurular sayfasından ve Kariyer Kapısı Platformu üzerinden ilan edilecek.

Başvurular 21 Ekim 2024 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecek. Eksik belge ibraz edenlerin başvurulan kabul edilmeyecek.

Enstitü'nün başvuru süresini uzatma hakkı saklı. e-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapılmayan başvurular dikkate alınmayacak. Elden yapılan veya posta yoluyla gönderilen başvurular kabul edilmeyecek. 
Kategori: Genel Etiket: Türk Standartları Enstitüsü

Bakmadan Geçme