Türk Polisi dünyada iyi bir model

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğankılıç ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Cankan, beraberinde İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile birlikte Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret ettiler Ziyaret'ten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İmga kendilerini Afyonkarahisar'da görmekten büyük onur ve mutluluk duyduklarını söyledi. Ziyaret sırasında Emniyet teşkilatı [&hellip]

Türk Polisi dünyada iyi bir model

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğankılıç ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Cankan, beraberinde İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ile birlikte Vali Haluk İmga’yı makamında ziyaret ettiler

Ziyaret’ten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İmga; kendilerini Afyonkarahisar’da görmekten büyük onur ve mutluluk duyduklarını söyledi. Ziyaret sırasında; Emniyet teşkilatı içerisinde ve Eğitim Dairesinde yapılan çalışmalardan bahseden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğankılıç, Afyonkarahisar’da halk ve Emniyet Mensupları arasındaki olumlu diyalogların gözle görüldüğünü ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.
Ziyarette konuşan Vali Haluk İmga ise, Afyonkarahisar’ın Emniyet Yöneticileri açısından çok şanslı bir il olduğunu belirterek, gerek bu dönem gerekse geçmiş dönemlerde görev yapan emniyet yöneticilerinin başarıyla görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.
Polis teşkilatının alanındaki etkinliğini gün geçtikçe geliştirdiğini belirten Vali İmga; teşkilatın bu nitelikli yapıya kavuşmasında hizmet içi eğitimlerinin büyük etken olduğunu belirterek, Türk Polisinin dünyada iyi bir model olarak görülmesinden gurur duyduğunu söyledi. Ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme