• Haberler
  • Genel
  • Türk Polis Teşkilatının 175’inci yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 175’inci yılı kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla  sosyal mesafa kurallarına uyularak tören düzenlendi. Kocatepe Parkı’ndaki törende, saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na çelenkler koyuldu. Törene, Emniyet Müdürü Ali Temiz, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü  Mehmet Kunt, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Burhan Akçay ve polis memurları katıldı. Türk Polis Teşkilatının [&hellip]

Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla  sosyal mesafa kurallarına uyularak tören düzenlendi.

Kocatepe Parkı’ndaki törende, saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na çelenkler koyuldu. Törene, Emniyet Müdürü Ali Temiz, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü  Mehmet Kunt, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Burhan Akçay ve polis memurları katıldı.

Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdür Vekili Ali Temiz, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kunt, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Burhan Akçay ve polis memurlarından oluşan heyet Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kendilerini makamında kabul eden Vali Tutulmaz’a heyet adına teşekkür eden İl Emniyet Müdür Vekili Ali Temiz, Türk Polis teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümü kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirtti.

Vatandaşların huzuru ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin asayiş, terör, kaçakçılık, siber suçlar ve daha birçok alanda fedakârca görev yapan ve amansız bir mücadele veren tüm emniyet teşkilatının 175. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlayan Vali Mustafa Tutumaz ise, “Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı günler temenni ediyorum.” dedi.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve beraberindekiler daha sonra ise Kocatepe Mezarlığı’ndaki Polis Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıp dua ettiler.

“TÜRK POLİSİ MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÖZVERİYLE ÇALIŞMAKTADIR”

Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, “Türk Polisi, temel hak ve özgürlüklerin korunması, kamu düzeni, genel asayişin sağlanması amacıyla canı pahasına görevini ifa etmekte, ülkemizin geçirmiş olduğu bu zor günlerde mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca mücadele ederek, huzur ve güvenin tesis ve devamı için vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu olan Türk Polis Teşkilatımızın 175’inci yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Ayrıca, görevi başında bulunan değerli mesai arkadaşlarıma da üstün başarılar, kıymetli ailelerine ve emeklilerimize sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme