• Haberler
  • Genel
  • Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü kutlacak

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü kutlacak

'Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar'da bir dizi etkinlik düzenlenecek Konuyla ilgili yazılı bir açıklamaya yapan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli,Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleneceğini bildirdi. 4 Nisan'da Atatürk Kültür Merkezi'nde açılacak olan, Polisin Sanatsal Etkinlikleri Sergisiyle başlayacak olan kutlamalar, 10 Nisan Polis Gününe kadar sürecek.Etkinlikler [&hellip]

Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü kutlacak

‘Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar’da bir dizi etkinlik düzenlenecek

Konuyla ilgili yazılı bir açıklamaya yapan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli,Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleneceğini bildirdi. 4 Nisan’da Atatürk Kültür Merkezi’nde açılacak olan, Polisin Sanatsal Etkinlikleri Sergisiyle başlayacak olan kutlamalar, 10 Nisan Polis Gününe kadar sürecek.
Etkinlikler çerçevesinde, Kan Bağış Kampanyası, Polis Hatıra Ormanı oluşturma adına fidan dikimi, Şehit Polisler için İmaret Camisinde Mevlid-i Şerif okutulacak. Satranç ve Polis Amca Futbol Turnuvası düzenlenecek. Etkinlikler 10 Nisan günü Kocatepe Anıtına çelenklerin sunulması, Polis Şehitliğini ziyaret ile Polis Meslek Okulundaki etkinliklerin ardından sona erecek. Türkmenli, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarına tüm Afyonkarahisarlıları da davet etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme