Türk Polis Teşkilatı 177. yaşında

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 177’nci yıl dönümü ve Polis Haftası Afyonkarahisar’da dolu dolu kutlandı 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, PMEM Müdürü Cengiz Sağlam, POMEM Müdürü Mehmet Kunt ve personel, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ettiler. Vali Çiçek, tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutlayarak, emekleri için teşekkür etti. 'DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ' [&hellip]

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177’nci yıl dönümü ve Polis Haftası Afyonkarahisar’da dolu dolu kutlandı

Haber

10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, PMEM Müdürü Cengiz Sağlam, POMEM Müdürü Mehmet Kunt ve personel, Vali Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ettiler. Vali Çiçek, tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutlayarak, emekleri için teşekkür etti.
“DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ”
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz Polis Haftası mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarihi şan ve şerefle dolu teşkilatımız kuruluşundan bu yana her geçen gün kendisini geliştirmeye devam ederek, üstlendiği görevleri büyük başarılara imza atarak layıkıyla yerine getirmiştir. Türk Polis Teşkilatı 177 yıldır olduğu gibi aynı azim ve kararlılıkla devletimizin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir.”
ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ
Etkinlikler kapsamında İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, PMEM Müdürü Cengiz Sağlam, POMEM Müdürü Mehmet Kunt ve personel Kocatepe Mezarlığındaki şehitlikleri ziyaret etti. Kur’an Tilavetinin ardından dualarla aziz şehitlerimizin kabirlerine karanfiller bırakıldı. Ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için de Paşa Camii’nde Mevlidi Şerif okutuldu. İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.
Park Afyon ile Afium Alışveriş Merkezlerinde açılan standlarla vatandaşlarla bir araya gelindi. 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel ve beraberindekiler, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’i makamında ziyaret ederek Teşkilatın Kuruluşunun 177. yılını kutladı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme