• Haberler
  • Genel
  • Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesi'nden Vali’ye ziyaret

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesi'nden Vali’ye ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti Şube Başkanı Doç.Dr. İsmail Demir'in öncülüğündeki ziyarete Yönetim Kurulu üyeleri Doç.Dr. Celal Demir, Doç.Dr. Yavuz Birdane, Av.Nedim Soner ve Mali Müşavir Kadir Pancaroğlu katıldılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesinin çalışmaları, faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. [&hellip]

Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesi’nden Vali'ye ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti

Şube Başkanı Doç.Dr. İsmail Demir’in öncülüğündeki ziyarete Yönetim Kurulu üyeleri Doç.Dr. Celal Demir, Doç.Dr. Yavuz Birdane, Av.Nedim Soner ve Mali Müşavir Kadir Pancaroğlu katıldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesinin çalışmaları, faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Kabul’den dolayı teşekkür eden Şube Başkanı Doç.Dr. İsmail Demir, Türk Ocakları Afyonkarahisar Şubesinin üniversite öğrencilerine, üniversite içinde ve dışında ve bunlara ek olarak halka yönelik yapılan seminer, toplantı ve projelerinden bahsetti.
Ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde de bulunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme