• Haberler
  • Genel
  • Türk Müziği sevenler için… – Kocatepe Gazetesi

Türk Müziği sevenler için… – Kocatepe Gazetesi

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, Türk Sanat Müziği sevenlerin ilgiyle takip edecekleri bir konser düzenliyor Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği tarafından 12 Haziran Çarşamba günü 'Vefatının 10'uncu yılında Yusuf Nalkesen şarkıları' konulu Türk Müziği konseri gerçekleştirilecek. Güftelerinde ve bestelerinde 'Yusuf Nalkesen' eserleri olan ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampüsü'ndeki Atatürk Kongre Merkezi'nde saat 20.30'da [&hellip]

Türk Müziği sevenler için…

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği, Türk Sanat Müziği sevenlerin ilgiyle takip edecekleri bir konser düzenliyor

Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği tarafından 12 Haziran Çarşamba günü “Vefatının 10’uncu yılında Yusuf Nalkesen şarkıları” konulu Türk Müziği konseri gerçekleştirilecek.
Güftelerinde ve bestelerinde “Yusuf Nalkesen” eserleri olan ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampüsü’ndeki Atatürk Kongre Merkezi’nde saat 20.30’da verilecek olan konsere Kültür Bakanlığı sanatçısı Çiğdem Gürdal konuk olarak katılacak.
Genel Sanat Yönetmenliğini ve şefliğini AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul’un yürütmekte olduğu, elli kişiyi aşkın amatör ses ve saz sanatçısı ile koro üyelerinden oluşan AKSAM Türk Müziği Topluluğu ilk kez geçen yıl Temmuz ayında gerçekleştirdiği “Vefatının 20. Yılında Yesârî Asım Arsoy eserleri” konseriyle ve tekrarını Mart ayında “İçinden Rüzgâr Geçen Şarkılar” konseriye adını duyurmuş ve Afyon halkından büyük takdir görmüştü.
İki yılı aşkın süredir kültür ve sanat çalışmalarını düzenli olarak sürdürmekte olan AKSAM’ın müzik etkinlikleri arasında halen Türk Müziği Topluluğu yanında Türk Tasavvuf Müziği Ve Gösteri Sanatları Topluluğu ve Çocuk Korosu çalışmaları da yer alıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme