Türk milleti için serdengeçtiliğe davet

Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Selamet Yıldırım, iktidar sahiplerinin amansız baskısı ve takibi altında olduğunu söylediği yaygın düzeyde yayın yapan medya organlarına özgürlük istedi. Yıldırım, bu ahval ve şerait içinde dahi gazete ve televizyonların sahiplerini, köşe yazarlarını ve muhabirlerini Türk Milleti için serdengeçti olmaya davet etti Selamet Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, Türk Milleti’nin tarihinin en [&hellip]

Türk milleti için serdengeçtiliğe davet

Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Selamet Yıldırım, iktidar sahiplerinin amansız baskısı ve takibi altında olduğunu söylediği yaygın düzeyde yayın yapan medya organlarına özgürlük istedi. Yıldırım, bu ahval ve şerait içinde dahi gazete ve televizyonların sahiplerini, köşe yazarlarını ve muhabirlerini Türk Milleti için serdengeçti olmaya davet etti

Selamet Yıldırım düzenlediği basın toplantısında, Türk Milleti’nin tarihinin en karanlık günlerinden geçtiğini, en acımasız komplolarla karşı karşıya kaldığını belirterek konuşmasına başladı.
ACABA OBAMA BİLİYOR MU?
Türk Milleti’nin varlığına kasteden düşmanca ve vahşice tertiplerle karşı karşıya kaldığını söyleyen Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Selamet Yıldırım, İmralı canisi bebek katili ile hükümetin neleri görüşüp, hangi konularda anlaştıklarının çoğunun AK Parti milletvekillerince bile bilinmediğini ileri sürdü. Yıldırım; “Muhalefet bilmiyor, Türk Milleti bilmiyor. Şu soruyu kendimize sormadan edemiyoruz. Acaba Obama biliyor mu? Bilmiyor mu? Bu soruyu bütün halkımız tek başına kaldığında Allah aşkına kendi kendisine sorsun ve cevabını bizimle paylaşsın.
ABD vahşi emperyalizmi, Irak’a barış ve demokrasi getiriyoruz diye Irak’ı işgal etmedi mi? Sonra ne oldu. Bir milyonu aşkın Iraklı Müslüman katledildi. Elinde viskisi, ağzında purosuyla ABD olup biteni alçakça izlemiyor mu? Her Gün Irak’ta, Suriye’de insanlar birbirlerini katlediyor. Irak’ta, Kerkük’te, Musul’da ve bağlı ilçeler de her gün yüzlerce masum insan ölüyor. Suriye’de, Esat güçleri ile muhalif güçler birbirlerini yüzlerce Allahü Ekber nidalarıyla katlediyorlar. Ey alçak ABD kına yak! Ey Avrupa Birliği kına yak! Ey sinsi İngiltere kına yak! Ey dünyanın belası İsrail kına yak.” dedi.
TÜRKLERLE KÜRTLERİN
ARASINA GİREMEYECEKLER
“Ey Büyük Türk Milleti, Mondros mütarekesini ve Sevr antlaşmasını asla unutma, Çanakkale Zaferinden 3 yıl sonra Çanakkale nasıl geçildi, Çanakkale ve İstanbul, İngilizler tarafından nasıl işgal edildi. Afyonkarahisar, Yunanlılar tarafından nasıl işgal edildi. Ey Türk unutma ve affetme.” diyen Selamet Yıldırım; “Türkiye’de sahneye konulan barış süreci, aynı tezgâhlardan çıkan oyunlardır. Türkiye’ye; AKP ve PKK işbirliği ile sunulan barış sürecinin, nasıl tehlikeler arz ettiğini zaman gösterecektir. Türkiye, binlerle ifade edilen şehitler yerine milyonlarca ananın ağlayacağı bir felakete sürüklenmek istenmektedir. ABD, Türkiye’de, Irak’ta, Suriye’de ve İran’da yaşayan Kürtleri, kendisinin ve İsrail’in kuklası, uydusu ve payandası Kürdistan hayalleriyle kandırıp, Orta Doğuyu kıyamete kadar sürecek kan gölüne çevirmek istemektedir. Ancak inanıyoruz ve iman ediyoruz ki Türklerin ve Kürtlerin arasına asla ve kafa hiçbir şer güç giremeyecektir.” diye konuştu.
AKİLLER ZAMANINDA ŞİKAYET EDİLDİ
Türk Milletini aldatmak için yollara düştüklerini iddia ettiği 63 Akil İnsan’ın, hükümet tarafından gelişi güzel seçilmediklerini söyleyen Selamet Yıldırım; “Türk Milleti bunu böyle bilsin. Akil insanların Türk Milletine ve onun vazgeçilmez milli değerlerine karşı tavırları, sövgüleri, onları AKP’nin vazgeçilmez dostları haline getirmiştir. Bu 63 akilden büyük çoğunluğunun Hocalı katliamından, Uygur Türklerine Çin’in uyguladığı katliamdan, Kerkük Türkmenlerinin başına gelenlerden bahsettiğini duydunuz mu? İşte bu özelikleri yüzünden akil insan oldular bunu bilesiniz. Bu akillerin ömrü Türk Milletiyle kavgayla geçti. Bu akil insanlar toplantılarını neden stadyumlarda veya spor salonlarında yapamıyorlar. Bir düşününüz. Niçin kaptı kaçtı yöntemleriyle illeri ziyaret ediyorlar. Bunu halkımız anlamakta güçlük çekmektedir. Türk Milletini ilgilendiren bütün sorunlara ağababaları Soros gibi yaklaşan Tesev’i 2004 yılında mahkemeye verdik. Sorosçu Tesev’in; Başkanı Can Peker, Doğu Anadolu akil insanlar grubunun başkanıdır. Bir diğeri üyesi Tarhan Erdem’de Ege Bölgesi akil insanlar grubunun başkanıdır. Ege Bölgesi Akil insanlarından Baskın Oran’ı 2004 yılındaki Türk Milletinin algısıyla dalga geçmeye kalkıştığı raporları yüzünden Afyonkarahisar halkına şikayet ettik.” şeklinde konuştu.
MİLLET GERÇEKLERİ ÖĞRENMELİ
Türk Milleti’nin, ulusal medyanın gerçekleri ters yüz eden propagandalarından gına getirdiği görüşünü dile getiren Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Selamet Yıldırım, milletin safrasının bozulmak üzere olduğunu kaydetti. Türk Milleti’nin sadece gerçekleri derhal ve hemen öğrenmek istediğini savunan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Bu yüzden medyaya özgürlük istiyoruz. İktidar sahiplerinin amansız baskısı ve amansız takibi altındaki ulusal televizyonlara ve ulusal gazetelere özgürlük istiyoruz. İşte bu ahval ve şerait içinde dahi gazete ve televizyonların sahiplerini, köşe yazarlarını ve muhabirlerini Türk Milleti için serdengeçti olmaya davet ediyoruz. Öyleyse yaşasın özgür medya. Öyleyse yaşasın sosyal medya.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme