• Haberler
  • Genel
  • “Türk Milleti boyun eğmeyecek” – Kocatepe Gazetesi

“Türk Milleti boyun eğmeyecek” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Türk Milleti’nin tehditlere boyun eğmeyeceğini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, hükümetin politikalarını eleştirdi. Aslan, “Türk milleti 11 yıldır devam eden bölücü ve yıkıcı kalkışmalara sahne olmaktadır. Millî ve ün iter nitelikli Türk Cumhuriyeti Devleti sözde “demokratikleşme, özgürleşme, barış, süreç, çok kültürlülük, alt kimliklerin tanınması, ana [&hellip]

"Türk Milleti boyun eğmeyecek"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Türk Milleti’nin tehditlere boyun eğmeyeceğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, hükümetin politikalarını eleştirdi. Aslan, “Türk milleti 11 yıldır devam eden bölücü ve yıkıcı kalkışmalara sahne olmaktadır. Millî ve ün iter nitelikli Türk Cumhuriyeti Devleti; sözde “demokratikleşme, özgürleşme, barış, süreç, çok kültürlülük, alt kimliklerin tanınması, ana dilde eğitim, siyasi statü talepleri” gibi kavramlarla parçalanmanın eşiğindedir. Sosyolojik olarak Türk kimliğinde birleşme süreciyle tamamlanmış milletleşme olgusu geriye döndürülmek istenmektedir. Tekrar ediyorum, devletin kurucu ögesi ve asıl sahibi asil Türk milletidir. Biz demek bir demektir. Türk milleti demek bin yıllık kardeşlik hukukuyla aynıdır. Kökeni ne olursa olsun, her Türk vatandaşı Türkiye’nin bölünmesi halinde nelerin olacağını iyi düşünmelidir. Artık yeter demek için neyi bekliyoruz? Türk milleti kırılır ve birbirine düşerse bu topraklarda Ezan bile okunamayacaktır. Unutulmasın ki milletin ismi Türk’tür, küresel planlara ve bölücü çevrelere rağmen Türk kalacaktır. Türk milleti 942 yıldır son yurdunda yaşamakta, bu topraklarda soluk alıp-vermektedir” dedi.
“TESLİM OLMAYIZ,
YENİLGİYİ KABUL ETMEYİZ”
“Türk” kelimesinin kaldırılmaya çalışıldığına dikkat çeken Aslan, “Biz Türkler ölsek de teslim olmayız, yenilgi kabul etmeyiz, zillete boyun eğmeyiz, Müslüman Türk olmaktan vazgeçmeyiz. Bundan müsterih ve emin olunuz. Geceler uzun olsa da, hainler mevki, koltuk, servet ve şöhret sahibi olarak sivrilse de emanetin bekçisi bizler, karanlığın kalbine tıpkı bir hançer gibi saplanırız. İddiayla söylüyorum; Türkiye’yi ona buna yem ettirmeyeceğiz. Geçmiş geleceğin aynasıdır. Tarihsel sürekliliği, kültürü ve kimliği olan hiçbir millet dününden ve dileklerinden tecrit edilemez, edilemeyecektir” ifadelerini kullandı.
“OYUN MU OYNANIYOR?”
Devlet nişanlarından ‘T.C.’ ve Atatürk’ün kaldırıldığını da hatırlatan Aslan, şöyle devam etti:
“İnsanlarımız tarafından şimdiden Cumhurbaşkanlığı forsunda bulunan tarihte kurulmuş 16 Türk devletini temsil eden yıldızların ne zaman kaldırılacağı merak edilmektedir. Millî değerlerimize yapılan bu üzücü, incitici durum karşısında suskunluğu muzumuhafaza eden bir toplum haline mi getiriliyoruz. Gelişen olayları tepkisizce izliyoruz. Acaba farkında değil miyiz? Bu gelişmeler bizi aydınlık yarınlara taşımak yerine karanlığa mahkum edecek bir durumla karşı karşıya mı bırakacak. Bu durum ise yüzyıllardır bir arada yaşayan toplum olarak bizleri ayrıştırmış, ötekileştirmiş ve farklılaştırmak için düzenlenen bir oyun mudur? İnsanları bir arada tutan toplum denen olgunun temeli içten çökmeye mi başlamış mıdır?” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme