• Haberler
  • Genel
  • 'Türk Kızılayı bizim gururumuz' – Kocatepe Gazetesi

'Türk Kızılayı bizim gururumuz' – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türk Kızılayı'nın Türkiye'nin gururu olduğunu söyledi Türk Kızılayı Yol Güvenliği Savunuculuk Projesi Koordinatörleri, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'ı ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Toptaş 'Afyonkarahisar bir çok trafik uygulamasında pilot bölge seçilmiştir. Ama uygulamalar konusunda halkımız yeterince bilgilendirilmediği için cezai işlemlerle karşı karşıya kalmıştır. Emniyet kemeri takmanın önemli olduğunu bunun için [&hellip]

“Türk Kızılayı bizim gururumuz”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Türk Kızılayı’nın Türkiye’nin gururu olduğunu söyledi

Türk Kızılayı Yol Güvenliği Savunuculuk Projesi Koordinatörleri, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş’ı ziyaret etti. Milletvekili Ahmet Toptaş; “Afyonkarahisar bir çok trafik uygulamasında pilot bölge seçilmiştir. Ama uygulamalar konusunda halkımız yeterince bilgilendirilmediği için cezai işlemlerle karşı karşıya kalmıştır. Emniyet kemeri takmanın önemli olduğunu bunun için halkımıza eğitici bilgilerinde verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Türk Kızılay’ı bir çok konuda bizim gururumuz olmaya devam ediyor. Bu konuda yapacağınız her türlü projede yanınızdayım” dedi.
SON BİR YILDA 4000 KAYIP
Proje Koordinatörü Mine Akdoğan ise; “Türk Kızılay’ı neden bu projede var diye halkımızın kafası karışabilir. Türk Kızılay’ı afetlerde yardımlar yapan kuruluştur. Son bir yılda 800 kişiyi afetten kaybettik. Son bir yılda trafik kazalarında ise 4000 kişiyi kaybettik. Biz Karayolları Trafik Kanununda değişiklik öncesi görüşlerimizi komisyon üyelerimizle paylaşıyoruz. Sizin karayollarının kavşağı olan Afyon Milletvekili olarak destek vermeniz bizlere güç katmıştır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme