• Haberler
  • Gündem
  • Türk Kızılayı, 32’nci kez Sünnet Töreni düzenledi

Türk Kızılayı, 32’nci kez Sünnet Töreni düzenledi

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, 32’inci Sünnet Töreni’ni Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde düzenledi. Törene sünnet edilecek çocuklar, çocukların aileleri, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube yöneticileri ile sağlık çalışanları katıldı. Kızılay tarafından 15 çocuğun sünnet ettirildiği duyuruldu.HAKLI BİR GURUR YAŞANIYORSaygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törende Cemal Demirkuş tarafından dua edildi. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, [&hellip]

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi, 32’inci Sünnet Töreni’ni Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde düzenledi. Törene sünnet edilecek çocuklar, çocukların aileleri, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube yöneticileri ile sağlık çalışanları katıldı. Kızılay tarafından 15 çocuğun sünnet ettirildiği duyuruldu.
HAKLI BİR GURUR YAŞANIYOR
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törende Cemal Demirkuş tarafından dua edildi. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, “Çocuklarımız, bu sünnet töreni ile hayatlarının önemli bir dönüm noktasına adım atıyorlar. Geleceğimiz ve güvencemiz olan sevgili çocuklarımızı, bu günlere getiren, onları yetiştiren, eğiten, öğreten, canından çok seven, şu anda bunun haklı gururunu, heyecanını, sevincini yaşayan anneleri, babaları tebrik ediyorum” dedi. Danıştekin, törende emeği geçenlere teşekkür etti.
AKÜLÜ ARABA SÜRPRİZİ
Konuşmanın ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi B-Blok’un ikinci katına çıkan çocuklar, akülü araba sürpriziyle karşılaştı. Akülü arabaya binerek stres atan çocuklar, gerekli işlemlerin ardından kapıları süslenmiş odalarda sünnet edildi.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme