• Haberler
  • Genel
  • Türk-İş sendikalarından Zeybek’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türk-İş sendikalarından Zeybek’e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türk-İş’e bağlı sendika başkanları Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’nun öncülüğünde AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve bazı partilileri İl Başkanlığında ziyaret ettiler Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, AK Parti İl Başkanlığı seçimi sonucu tekrar göreve gelen Mehmet Zeybek ve ekibini tebrik etti. Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, AK Parti’nin seçimli [&hellip]

Türk-İş sendikalarından Zeybek'e ziyaret

Türk-İş’e bağlı sendika başkanları Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’nun öncülüğünde AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve bazı partilileri İl Başkanlığında ziyaret ettiler

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, AK Parti İl Başkanlığı seçimi sonucu tekrar göreve gelen Mehmet Zeybek ve ekibini tebrik etti.
Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, AK Parti’nin seçimli il kongresinde göreve seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. Sendikal çevreler ve çalışanlar için hassasiyetlerin olduğuna temas eden Uslu şöyle konuştu:
“Bu hassasiyetlerin devam etmesini diliyoruz. Bizlerin yapmış olduğu hizmetler ve iktidarın il başkanlığı bir anlam ifade ediyor. Sivil toplum örgütleri ve diğer kesimlerde sorunlarını iktidarla çözeceklerdir. Sorunların çözüm merkezi siyasi iktidardır. Dolayısıyla bu ziyaretin önemli olduğunu arz ediyor tekrar yeni yönetim görevinizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, sivil toplum örgütlerinin toplumun olmazsa olmazları arasında bulunduğunu söyledi. Sorunların çözümünde ortak aklın kullanılacağını ifade eden Zeybek; “Daha önce yönetimde bulunduğumuz dönemde de kimse ile sıkıntılı bir süreç yaşamadık. Yine aynı anlayışla Afyon’da güzel hizmetler yapılacağından eminim. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ziyarette; Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak, Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yücel Şahin ve Şeker- İş Sendikası Başkanı Murat Karamoçu, Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Atilla Kılınç, Çimse-İş Sendikası Şube Başkanı Cengiz Acar, Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Karaşahin hazır bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme