Türk Enerji-Sen üyeleri iftarda buluştu

Türk Enerji-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Borsa Düğün Salonu’ndaki iftara çok sayıda davetli katıldı Türk Enerji-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği üyeleri, Borsa Düğün Salonu’ndaki iftarda bir araya geldi. İftara çok sayıda davetli katıldı. İftarla ilgili bir açıklama yapan Türk Enerji-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdurrahman Camgöz, “Sendika üyelerimiz ve misafirlerimizle buluştuk. Bu buluşmalarımız birlik ve kardeşliğimizsin neticesidir. Geçen [&hellip]

Türk Enerji-Sen üyeleri iftarda buluştu

Türk Enerji-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Borsa Düğün Salonu’ndaki iftara çok sayıda davetli katıldı

Türk Enerji-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği üyeleri, Borsa Düğün Salonu’ndaki iftarda bir araya geldi. İftara çok sayıda davetli katıldı. İftarla ilgili bir açıklama yapan Türk Enerji-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdurrahman Camgöz, “Sendika üyelerimiz ve misafirlerimizle buluştuk. Bu buluşmalarımız birlik ve kardeşliğimizsin neticesidir. Geçen hafta bizler için şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
“KATMA DEĞER ÜRETİYORUZ”
Camgöz, sendika olarak katma değer üreten işyerlerinde çalıştıklarına dikkat çekerek “Türk Enerji-Sen, enerji maden sektöründe faaliyet yürütür. Bizim üyelerimiz Şeker Fabrikası, Devlet Su İşleri, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, KOSGEB gibi kuruluşlarda çalışır. Katma değer sağlayan sektörlerde faaliyet yürütmekteyiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme