Türk Eğitim-Sen'de yeni Başkan Demirci

Türk Eğitim-Sen Şubesi'nin beş adayla başlayıp 3'nün çekildiği seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Nizamettin Şenol ile Muhtar Demirci yarıştı. Yarışın galibi 3 oy farkla Demirci ve listesi oldu   Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi'nin 13 Kasım 2021 Cumartesi günü düzenlenen genel kurul toplantısı ve olağan seçimi Derya Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya MHP İl Başkan [&hellip]

Türk Eğitim-Sen Şubesi’nin beş adayla başlayıp 3’nün çekildiği seçimli olağan genel kurul toplantısında
mevcut Başkan Nizamettin Şenol ile Muhtar Demirci yarıştı. Yarışın galibi 3 oy farkla Demirci ve listesi oldu

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin 13 Kasım 2021 Cumartesi günü düzenlenen genel kurul toplantısı ve olağan seçimi Derya Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gün, MHP eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Aziz Aslan, MHP İGM ve Belediye eski Meclis Üyesi Haydar Serdaroğlu, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Ahmet Ege, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi Timur Bayram, Türk Eğitim-Sen Şubesi üyeleri katıldı.
112 ÜYEDEN
108’İ OY KULLANDI
Sendika şubesinin toplam 112 üyesinden 108’nin oy kullandığı seçimde 1 geçersiz oy kullanıldığı belirlendi. Mevcut Şube Başkanı Nizamettin Şenol ve listesine sandıktan 52 oy çıktı. Seçimin galibi 55 oyla Muhtar Demirci ve ekibi oldu.
“KAZANAN ÜLKÜDAŞLIK HUKUK VE ADAMLIK OLDU”
Genel kurul toplantı divanı; Mehmet Ali Öztürk, İsmail Akman ve Muhittin Tolga Şahiner’den oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın mesajı okundu. Toplantının açış konuşmasını eski Şube Başkanı Nizamettin Şenol yaptı. Nizamettin Şenol, 2 bin 350 üyesi olan Türk Eğitim Sen’in Şube genel kurul toplantısında bir araya geldiklerini belirtti. Şenol, “Her birimiz hata yapabiliriz ama mesele tekrar kucaklaşmayı başarabilmektir. Demokrasiyi tüm hücrelerimizde hissetmek zorundayız. Demokrasinin olmadığı, insana saygıyı hiçe sayan kurumların geleceği olamaz. Dolayısıyla demokrasiyi savunacağız, asla demokrasiden vazgeçmeyeceğiz. Diktatörce meselelere yaklaşırsak sonuç alamayız. Demokratik bir ortamda şubemizin 7. olağan genel kurulunu gerçekleştiriyoruz. Şube Başkanlığına beş aday olarak çıktığımız bu kutlu yolda birbirimizi kırp dökeceğimizi zannettiler. Ama görüldü ki bunların hiçbiri yaşanmadı, kardeşlik hukuku kazandı, ülküdaşlık hukuku kazandı, adamlık kazandı. Adaylıktan çekilen Sadri Bayram bizim listemize destek verirken, Mehmet Şenocak’ı da üst kurul delegesi olarak yazacağız.” dedi.
“ÜYELERİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Seçimin galibi Muhtar Demirci yaptığı konuşmada, Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesini daha iyiye ve daha güzele götürmek için aday olduklarını söyledi. Memur sendikacılığının aydınlık geleceği için Türk Eğitim-Sen’e ihtiyaç olduğunu ifade eden Demirci, “Kamu çalışanı sendikacılığının ülkemizdeki yegâne adresi Türkiye Kamu-Sen, Türk Eğitim Sen’dir. Biz bunun bilincindeyiz, bu konuda da yorulmadan, bıkmadan usanmadan, zaman mefhumu tanımadan üyelerimizin sorunlarını sorunumuz bilip, dertlerini derdimiz bilip çözmek için çalışacağız. Bu ekibimizin üyelerimize sözü ve taahhüdüdür. Samimiyetle, inançla, kararlılıktan öte adanmışlıkla sorunların çözümü için çalışacağız. Üyelerimizin daha iyi görevlere gelebilmelerini, daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için siyasi ve bürokratik enstürmanların tümünü etkin bir şekilde kullanacağız. Ekip olarak bizler sendikacılık tecrübesine, devletin işleyişindeki bürokratik tecrübeye sahibiz. Sorunlara çözüm üretme noktasında ekip olarak çok yetkin ve yeterli olduğumuzu düşünüyoruz.” diye konuştu.
Toplantıda söz alan İhsan Yağcı, Şube Başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.
ŞENOL, SEÇİME SARI
LİSTE İLE KATILDI
Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’nin eski Başkanı Nizamettin Şenol seçime sarı renkli liste ile katıldı. Şenol’un listesinde Yönetim Kurulu Üyeleri; Nizamettin Şenol, Mehmet Yaşar Turhan, Dursun Apaydın, Murat Emirik, Ahmet Duymuş, Ömer Mert, Ümit Gökçetin yer aldı. Denetleme Kurulu Üyeleri: Mustafa Ödemiş, Ramazan Demirörs, İsmail Gökçay, Yaşar Kocaman, Cevat Uğurlu. Disiplin Kurulu Üyeleri: Osman Ezgü, Rahmi Akın, Fedai İşlek, Fatih Bostan, Mustafa Yılmaz. Üst Kurul Delegeleri: Sadri Bayram, Mehmet Şenocak.
DEMİRCİ BEYAZ LİSTE
İLE SEÇİME KATILDI
Ekibiyle birlikte yönetime seçilen Muhtar Demirci’nin Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Ataş, İbrahim Eser, Yavuz Öztuncer, Abdülkadir Yonca, Veysel Sağdıç ve Alaaddin Şeker’den oluştu. Denetleme Kurulu Üyeleri: İrfan Kaplan, Hasan Özkan, Samet Okan, Kaan Gencer, Mehmet Tamer Kaya. Disiplin Kurulu Üyeleri: İlhami Kapan, Murat Taşçı, Cevat Uğurlu, Salih Yar, Mehmet Yılmaz. Üst Kurul Delegeleri: Muhtar Demirci, Yusuf Zor, Mehmet Şenocak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme